Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Keer terug naar de jaren negentig en speel tijdloze klassiekers op het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, dat op 29 september wordt uitgebracht in Europa.

Op het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System staan 21 klassieke games. Je kunt het systeem eenvoudig aansluiten op iedere HD-tv met de meegeleverde HDMI-kabel.

H2x1_NintendoClassicMiniSNES.jpg

Op dit systeem kunnen spelers voor het eerst het intergalactische avontuur Star Fox 2 beleven. Dit vervolg op het originele Star Fox (dat in Europa oorspronkelijk onder de naam Starwing is uitgebracht) is ontwikkeld tijdens het SNES-tijdperk, maar nooit uitgebracht! Nergens!

Het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System ziet eruit en voelt aan als het oorspronkelijke systeem, maar dan kleiner. Op het systeem staan 21 games:

Star Fox

Oorspronkelijk in Europa uitgebracht onder de naam Starwing

Star Fox 2

Op dit systeem kunnen spelers voor het eerst het intergalactische avontuur Star Fox 2 beleven.

Super Mario World 2: Yoshi's Island

Wanneer de boosaardige Kamek het plan heeft om Baby Mario te ontvoeren, is het aan Yoshi om dit plan te dwarsbomen.

Opmerking: alle games die op het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System staan, zijn de oorspronkelijk Amerikaanse versies in 60 Hz.

Bij het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System zit één HDMI-kabel, één stroomkabel met een USB-aansluiting* en twee controllers met een snoer. Daarmee kunnen spelers meteen aan de slag, samen of alleen.

Sommige games die je met z'n tweeën kunt spelen, zijn Street Fighter™ II Turbo: Hyper Fighting, Super Mario Kart, Contra III The Alien Wars en SECRET of MANA®.

Keer terug naar de jaren negentig en speel tijdloze klassiekers zodra het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System in Europa wordt uitgebracht op 29 september.

*Opmerking: voor de USB-kabel heb je een voeding nodig, maar deze is niet inbegrepen. Op dezelfde dag wordt er ook een USB-voeding van Nintendo uitgebracht (apart verkrijgbaar). Deze kun je gebruiken met het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System.

© Nintendo

© CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED

© Konami Digital Entertainment

© SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.