Ever Oasis

Ever Oasis

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 23-06-2017
Ever Oasis
Sluiten X
Abonneer je op op
YouTube

Verken de wereld om je oase uit te breiden en je horizon te verbreden in Ever Oasis: een gloednieuwe RPG vol avontuur, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. De legendarische producer Koichi Ishii presenteert een uniek avontuur boordevol real-time gevechten, intrigerende puzzels en gevaarlijke kerkers.

In den beginne was er... Chaos

Lang geleden werd de wereld overheerst door Chaos: een duistere macht die iedere vorm van beschaving in het land dreigde te verzwelgen. Om de inwoners tegen dit onheil te beschermen werd er een welvarende oase gecreëerd. Er doemde echter al snel een monster op dat dood en verderf zaaide.

CI_3DS_EverOasis_char01.jpg

Vorm je eigen oase

Jij stamt af van degenen die dit inferno hebben overleefd. Jij bent uitverkoren om een nieuwe oase te creëren, een vreedzaam bestaan te bieden aan alle inwoners en de kwaadaardige Chaos voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen.

Ga eropuit

In tegenstelling tot je sprankelende oase waar alle winkeltjes netjes naast elkaar staan, is de woestijn een harde wereld waar de inwoners voortdurend worden bedreigd door de duistere macht die Chaos wordt genoemd. Laat de woestijnbewoners niet in de steek en maak een tocht door dit onherbergzame gebied. Ga op zoek naar kerkers vol puzzels, neem het op tegen wilde dieren en verzamel kostbaarheden.

CI_3DS_EverOasis_char02.jpg

Laat de geborgenheid van je oase achter je en verken een uitgestrekte woestijn om de kas te spekken. Vervolgens kun je je oase laten opbloeien met hulp van de watergeest Esna. Laat winkels tot bloei komen en zorg dat ze waren uit alle windstreken kunnen uitstallen. Op die manier kun je reizigers aanmoedigen om je oase te bezoeken en bij te dragen aan de groei van je nederzetting!

Kracht door diversiteit

In de loop van de game sluiten leden van diverse stammen zich bij je aan. Iedere bondgenoot heeft een speciaal wapen en unieke vaardigheden. Wissel tussen de drie personages om hun eigenschappen te gebruiken in real-time gevechten en zelfs wanneer je puzzels oplost. Bepaalde wapens zijn effectief in de strijd tegen bepaalde vijanden, en bepaalde eigenschappen helpen je om puzzels op te lossen in iedere kerker. Het is dus belangrijk om voor ieder karwei de juiste bondgenoten te kiezen.

CI_3DS_EverOasis_Group.jpg

Hoop doet leven

Van kostbaarheden die je in de woestijn verzameld hebt, kun je items maken die in de winkels kunnen worden verkocht. Je kunt ze ook aan vermoeide reizigers geven die je oase bezoeken. Door je items aan reizigers in nood te geven, kun je ze helpen om hun dromen te verwezenlijken. Misschien kun je ze wel overtuigen om als bondgenoot in je oase te komen wonen!

Laat een welvarende oase opbloeien in een woestenij die door Chaos wordt beheerst in Ever Oasis, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Beleef een gloednieuw avontuur van de legendarische director Koichi Ishii.
  • Maak een tocht door een gevaarlijke woestijn en ga op zoek naar kostbaarheden.
  • Experimenteer met verschillende personages om tegen vijanden te vechten in real-time gevechten, en om puzzels op te lossen.
  • Breid je oase uit en overtuig reizigers om aan jouw zijde te leven, te werken en te vechten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo Network ID. Op het Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Let op: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. Op de Nintendo 2DS worden de beelden in 2D weergegeven. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

GREZZO Co. Ltd

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

23-06-2017

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

23-06-2017