LEGO® The Hobbit™

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 11-04-2014
LEGO® The Hobbit™
Sluiten X

LEGO® The Hobbit™ voor de Nintendo 3DS neemt je mee op een spannende reis door Midden-aarde, gebaseerd op de eerste twee films uit The Hobbit™-trilogie; The Hobbit™: An Unexpected Journey en The Hobbit™: The Desolation of Smaug.

Vergezel Bilbo Balings, Gandalf de Grijze, Thorin Eikenschild en de andere dwergen op hun tocht naar het dwergenrijk Erebor. Dit avontuur zit vol heldhaftige gevechten en listige ontsnappingen, en heeft de typische humor van een echte LEGO®-game!

In dit meeslepende avontuur moet je de meest diverse missies volbrengen die je ooit in een LEGO®-game hebt gezien, talloze breinbrekende puzzels oplossen, en stapels waardevolle edelstenen opgraven. Je kunt krachtige magische voorwerpen maken en gigantische LEGO®-constructies bouwen. Bezoek opnieuw locaties uit de eerste twee films, zoals Balingshoek, het huis van Bilbo, de Hoge Pas over de Nevelbergen, het Demsterwold en Rivendel. Gebruik Mithril, het kostbaarste metaal van Midden-aarde, om voorwerpen te smeden in de Blacksmith Shop (smederij).

Natuurlijk dreigt er overal gevaar in de vorm van gemene Orks, afschrikwekkende trollen en de uitgemergelde Gollum, zonder zijn geliefde ring! Gelukkig krijg je hulp van de grappige dwergen in je gezelschap: Thorin, Fíli, Kíli, Óin, Glóin, Dwalin, Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori en Ori. Elke dwerg heeft een speciale vaardigheid. Zo kun je bijvoorbeeld Bomburs buik als trampoline gebruiken om aan gevaar te ontkomen!

LEGO® The Hobbit™ zit boordevol spannende avonturen en de gebruikelijke humor, waardoor het een aanrader is voor de hele familie.

  • Beleef de spannendste scènes uit de eerste twee films van The Hobbit™-reeks opnieuw
  • Ga op pad met je favoriete personages, zoals Bilbo, Gandalf en Thorin Eikenschild
  • Een groots avontuur voor kinderen en volwassen, propvol steengoede LEGO®-humor

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Warner Bros. Interactive Entertainment

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Angst
  • Geweld

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

11-04-2014

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans