Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 06-10-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

De eerste game in de Mario & Luigi-serie is terug met een volledig nieuwe look! Reis naar het Booninkrijk om prinses Peach haar verloren stem terug te vinden in Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, een hilarische RPG boordevol actie, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Heroes.jpg

In deze vernieuwde klassieker laten de helden Mario en Luigi het Paddenstoelenrijk achter zich en gaan ze op verkenning in een mysterieuze nieuwe wereld vol verrassingen. Deze keer bestuur je beide broers en kun je de unieke duoacties gebruiken om hersenkrakende puzzels op te lossen en de meest gekke gevechten te winnen tegen nieuwe en bizarre vijanden! Timing is alles in deze zenuwslopende gevechten. Let op de aanvalspatronen van je vijand en reageer op het juiste moment om de perfecte voltreffers te lanceren!

Hier zijn geen woorden voor

De kwade Cackletta heeft de stem van prinses Peach gestolen! Mario en Luigi reizen daarom naar het Booninkrijk met de hulp van een onwaarschijnlijke vriend om de criminele Cackletta op te speuren en de stem van prinses Peach terug te halen.

Kom meer te weten over het verhaal

Het dynamische duo

Mario en Luigi moeten samenwerken om allerlei bizarre situaties te doorstaan. Ontdek een wereld vol verrassingen, gekke personages en neem deel aan turn-based gevechten in dit komische avontuur!

Spring naar de sectie Gameplay

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Characters_02.jpg

In naam van Bowser!

Ga mee met kapitein Goomba in een hilarisch maar tactisch avontuur en word een onwaarschijnlijke held! Tijdens je zoektocht naar Bowser vecht je tegen gehersenspoelde vijanden en beleef je het verhaal eens van de andere kant – dat van de slechteriken.

Lees meer over Schurkensaga

Compatibel met amiibo

CI_Amiibo_SuperMarioSeries_Goomba.jpg

Je kunt amiibo (apart verkrijgbaar) scannen die je helpen op avontuur. Verzamel stempels die je kunt inruilen voor unieke voorwerpen, speel missies vrij in Schurkensaga: op zoek naar Bowser! en voeg een gouden kapitein toe aan je team!

Ontdek wat amiibo nog meer voor je kunnen doen

Speel samen met Mario en Luigi om de gestolen stem van prinses Peach terug te vinden in Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, een RPG boordevol actie, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Let op: deze software ondersteunt geen 3D-beelden.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Je hebt een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS (wordt apart verkocht) nodig om amiibo te kunnen gebruiken met Nintendo 3DS-, 3DS XL- en 2DS-systemen.

De stem van prinses Peach is gestolen... en deze keer is het niet de schuld van Bowser!

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Character_Vampire.jpg

Vermomd als ambassadeur van het Booninkrijk heeft de boosaardige heks Cackletta de rustgevende stem van prinses Peach gepikt, en haar aan haar lot overgelaten met een explosieve woordenschat! Zonder dat ze om hulp kan roepen, haast Toad zich naar Mario en Luigi om de onbegrijpelijke situatie te verklaren.

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Bowser.jpg

Zodra ze het nieuws horen, gaan de Mario Bros. naar het kasteel, maar daar betrappen ze de wraakzuchtige Bowser terwijl hij prinses Peach probeert te ontvoeren! Na een verrassende wending en een klein pak slaag van de befaamde broers, besluit Bowser zijn snode plannen stop te zetten en mee te zoeken naar de boosaardige Cackletta in het Booninkrijk.

Zal het de Mario Bros. lukken om samen te werken met Bowser en prinses Peach haar stem terug te vinden? Alles kan in dit komische RPG-avontuur!

Bekijk hier de gameplay

De broers zijn terug!

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Screenshots_12_nlNL.jpg

Ontdek de regionen van het Booninkrijk en sla de handen ineen met Mario en Luigi in dit geweldige RPG-avontuur! Bestuur de beide broers gelijktijdig in je zoektocht naar de gestolen stem van prinses Peach, en ga op verkenning in een wereld vol met verrassingen, vermakelijke personages en diepgaande turn-based gevechten.

Jij hebt het in je!

Wissel tussen Mario en Luigi om speciale moves uit te voeren die je naar nieuwe hoogtes tillen om onwaarschijnlijk moeilijk bereikbare ruimtes en geheimen te vinden. Katapulteer jezelf omhoog, zweef over lange afstanden of krimp een beetje! Mario en Luigi zijn niet te stoppen met hun duoacties!

Klaar voor de strijd

Onderweg kom je talloze vijanden tegen die klaar staan voor een gevecht. Sta dus paraat en leer hoe je moet vechten voor het te laat is! De schermutselingen zijn gebaseerd op turn-based en timing-gerelateerde elementen, dus let goed op de acties van je tegenstanders in het midden van een gevecht. Door op het juiste moment op de juiste knoppen te drukken kun je op een ingenieuze manier de klappen van je vijanden ontwijken, extra schade aanrichten en sterke tegenaanvallen uit te voeren!

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Screenshots_02.jpg

Elke slechterik komt met een nieuwe uitdaging. Door de verschillende aanvalspatronen zul je keer op keer voor een verrassing komen te staan. Let goed op de subtiele bewegingen van je vijand, want die geven aan wanneer er iets op je afkomt. Ontwijk de aanvallen en sla terug op het juiste moment!

Een broederlijke band

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Screenshots_08.jpg

Versla nog sterkere vijanden met de duoaanval! Deze intense teamcombo's kunnen je tegenstander van de kaart vegen, maar vereisen de timing van een expert. Hoe meer duoaanvallen je uitvoert, hoe sneller je nieuwe en verbeterde versies kunt aanleren en uitvoeren. Vergeet niet dat je slechts een beperkt aantal aanvalspunten hebt, dus gebruik ze met verstand!

Word sterker

Na elk succesvol gevecht ontvangen Mario en Luigi punten en stijgen daardoor in niveau. Het dynamische duo wordt per niveau nog beter, en de individuele stats en vaardigheden zullen zich gaandeweg verbeteren. Als bonus is er per niveau een extra attribuut om nog meer ervaringspunten op te doen. Een draaiend rad zal bepalen hoeveel extra's je krijgt, afhankelijk van waar het stopt. Wordt het slechts een extra punt... of vier?

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_LowerScreenshot_nlNL.jpg

Makkelijk navigeren

Op het touchscreen zie je een gedetailleerde kaart van het Booninkrijk en is het mogelijk om met een enkele beweging tussen verschillende duoacties te kiezen en om je kapitein bevelen te laten geven in Schurkensaga: op zoek naar Bowser.

Buit verzamelen

Sommige tegenstanders zullen nuttige voorwerpen voor je achterlaten. Zo zijn er bijvoorbeeld paddenstoelen om je energie mee te herstellen, of nieuwe kleding en badges om de aanvallen van Mario en Luigi nog doeltreffender te maken. Wat je na een gevecht krijgt is altijd een verrassing!

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Capture_NL.jpg

Winkelen tot je erbij neervalt

Verzamel munten voor de verschillende winkels in het Booninkrijk! Deze munten krijg je door vijanden te verslaan, blokken te openen en minigames te spelen. In de winkels vind je tal van aantrekkelijke voorwerpen die je op je avontuur kunnen helpen, dus vergeet niet om iedere munt op te rapen!

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Minions.jpg

Een onbekend verhaal…

Beleef een episch avontuur met kapitein Goomba in Schurkensaga: op zoek naar Bowser! In dit volledig nieuwe en uitgebreide verhaal ga je samen met een bende bekende slechteriken uit het Mario-universum op weg in een avontuur vol tactische real-time gevechten.

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_Characters_01.jpg

De andere kant van de medaille

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief in een avontuur waarin je Bowser en zijn gehersenspoelde onderdanen redt uit de klauwen van Cackletta's assistent: Fawful! Kom te weten wat er zich achter de schermen afspeelt en word de held van de dag in deze hilarische game!

Leid je team naar de overwinning

Trek erop uit met een groep van acht soldaten en strijd tegen een vijandelijk leger in extreem chaotische gevechten. Het is jouw taak als kapitein om op het juiste moment de bevelen te geven en de strijd naar je hand te zetten.

Voorkom vijandige aanvallen, geef je team een beter moreel en verhoog de ontwijkkansen van je strijders met verschillende bevelen. Jouw beslissingen bepalen of jouw team zegeviert op het slagveld of met de staart tussen de benen naar huis gaat.

Voorbereiding is het halve werk

Elk lid van je volhardende vrienden heeft zijn eigen karaktertrekken die bepalen hoe een gevecht zich afspeelt. Met drie verschillende types (melee, op afstand of vliegend) neem je het op tegen de vijand.

Je zult zorgvuldig je sterke en zwakke punten van je team moeten analyseren vooraleer je ten strijde trekt want sommige klassen zijn doeltreffender dan andere. Heb jij het in je tactisch te spelen en de tegenstander van de kaart te vegen voor het te laat is?

Bouw je eigen team

Laat je leger groeien door andermans legioen te verslaan! Je kunt maar liefst 250 nieuwe soldaten rekruteren in je vrolijke club van snoodaards, en verschillende teams inzetten om specifieke tactische uitdagingen aan te gaan.

Bekijk wat amiibo voor je kunnen doen

In deze game kun je met amiibo (apart verkrijgbaar) stempels verzamelen, nieuwe missies vrijspelen en een uitzonderlijke gouden kapitein beraadslagen om een groep van hardnekkige onderdanen te besturen.

Een mooie verzameling

Voor elke amiibo die je scant word je beloond met een stempel. Deze kun je met de stempelverzamelaar inwisselen voor een in-game item. Zal het je lukken om ze allemaal te verzamelen?

CI_3DS_MarioAndLuigiSuperstarSagaPlusBowsersMinions_BooGoombaAndKoopaTroopa.jpg

Gouden leiders

In Schurkensaga: op zoek naar Bowser! kun je met een Boo-, Goomba- of Koopa Troopa-amiibo drie extra missies vrijspelen en een speciale gouden kapitein gebruiken die je zal helpen tijdens het verloop van je avontuur. Deze drie kapiteins zijn een stuk sterker dan de rest en helpen je de overwinning te behalen!

amiibo-gebruik

Als je de eigenaar ben van een New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL of New Nintendo 2DS XL, kun je amiibo scannen via de NFC-lezer op het onderste scherm. Met de NFC-lezer/schrijver (apart verkrijgbaar) kun je amiibo scannen op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en de Nintendo 2DS.

Bekijk hier de compatibele amiibo

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

ALPHADREAM

Functies

amiibo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

06-10-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

06-10-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

4692 blokken