Project X Zone 2

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 11-02-2016
Project X Zone 2
Sluiten X

Legendarische personages uit een aantal bekende gameseries komen bij elkaar in het crossover-avontuur Project X Zone 2, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze strategische RPG vormt het vervolg op Project X Zone, en bevat oude en nieuwe boegbeelden uit meer dan 30 series van Bandai Namco, SEGA, Capcom en Nintendo.

Na de gebeurtenissen in Project X Zone vallen de grenzen tussen verschillende werelden weg, waardoor de verschillende universa opnieuw met elkaar botsen! Bekende helden, schurken en losgeslagen monsters vliegen elkaar in de haren. Shinra, een organisatie die de mensheid beschermt tegen interdimensionele conflicten, sluit een bondgenootschap met allerlei kleurrijke personages uit verschillende historische gameseries. Samen gaan ze op zoek naar de oorzaak van de ramp en proberen ze de wereld te redden!

Project X Zone 2 is een tactische, turn-based RPG vol spectaculaire real-time gevechten. Bestuur meer dan 50 verschillende personages, die allemaal hun eigen krachten en eigenschappen hebben. De helden komen uit populaire videogameseries, zoals Street Fighter, Resident Evil, Ace Attorney, Streets of Rage en Tekken. Voor het eerst doen er ook personages uit bekende Nintendo-series mee, onder wie Chrom en Lucina uit Fire Emblem: Awakening en Fiora uit Xenoblade Chronicles.

Stuur de leden van je team het slagveld op tijdens je beurt, en plaats je eenheden op gunstige posities om vijanden in de flank of de rug aan te vallen! In real-time gevechten kun je combo's en speciale aanvallen gebruiken om je vijanden forse schade toe te brengen voordat ze voet aan de grond zetten. Belaag je tegenstanders zo lang mogelijk om maximale schade aan te richten voordat je beurt voorbij is. Vijanden die je hebt verslagen, laten soms handige items achter. Ook worden aanvallen die je doorgaans niet gebruikt in de strijd, krachtiger in het volgende gevecht!

Koppel een Pair Unit van twee personages aan een Solo Unit, die uit één personage bestaat, om dodelijke speciale aanvallen te gebruiken! Raak vijanden tegelijk om een Cross Hit te krijgen. Daarmee kun je je tegenstander verdoven en je zult meer XP krijgen door combo's. Als je deze mogelijkheid combineert met krachtige moves waarmee je je vijanden wegslaat, dan krijg je een Cross Break waarmee je je tegenstanders er flink van langs kunt geven. Maak je geen zorgen als de vijand aan de beurt is. Met combo's kun je tijdens je eigen beurt je Cross Power-meter vullen en je punten gebruiken om jezelf te verdedigen en tegenaanvallen uit te voeren.

Door je team sterker te maken kun je hun eigenschappen aanpassen, waardoor hun aanvallen meer effect hebben in de strijd. Ga naar de winkel om uitrusting en accessoires voor je personages te kopen. Er zijn ook items die je maar één keer kunt gebruiken voor tijdelijke effecten, zodat je beter voor de dag komt aan het front.

Neem de leiding over een team helden uit een aantal populaire gameseries en red de wereld in Project X Zone 2, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Ontdek meer dan 50 speelbare personages uit klassieke series van Bandai Namco, Capcom, Nintendo en SEGA.
  • Voorkom dat de wereld in chaos ondergaat en ontrafel het mysterie achter de botsende werelden.
  • Stel je helden strategisch op op het slagveld in tactische, turn-based gevechten.
  • Geef je vijanden ervan langs met comboreeksen in real-time gevechten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

RPG, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Ontwikkelaar

MONOLITH SOFTWARE INC.

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Grof taalgebruik
  • Seks
  • Geweld
QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

12-02-2016

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

11-02-2016

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

7328 blokken