YO-KAI WATCH™ 3

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 07-12-2018

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Maak je klaar voor een verhaal van twee helden in twee steden in YO-KAI WATCH™ 3, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga met Nate op avontuur terwijl hij langzamerhand gewend raakt aan het leven in het merkwaardige St. Peanutsburg en help daarnaast de nieuwste heldin van Springdale, Hailey Anne, om haar eigen Yo-kai-detectivebureau te openen!

Wissel tussen twee bizarre verhalen, vecht tegen gloednieuwe eindbazen, raak bevriend met meer dan 600 Yo-kai en maak gebruik van een heel nieuw gevechtssysteem in het grootste Yo-kai-avontuur ooit!

3DS_YokaiWatch3_overview_springdale_image.jpg
3DS_YokaiWatch3_overview_northbeach_image.jpg
3DS_YokaiWatch3_world_springdale_char1.png
3DS_YokaiWatch3_world_springdale_char2.png
3DS_YokaiWatch3_overview_group_char4.png
3DS_YokaiWatch3_overview_group_char5.png

Nieuwe gezichten, nieuwe plaatsen

3DS_YokaiWatch3_overview_places_screenshot1.jpg
3DS_YokaiWatch3_overview_places_screenshot2.jpg
3DS_YokaiWatch3_world_springdale_char2.png

Nate moet in zijn nieuwe woonplaats, St. Peanutsburg, een flinke cultuurschok verwerken, terwijl Hailey Anne in Springdale de wannabe-cowboy Usapyon ontmoet. Beide plaatsen worden geteisterd door merkwaardige problemen en het is aan jou om deze problemen tot op de bodem uit te zoeken! En... er gaan geruchten dat er een ufo is gezien? Wat is hier aan de hand?!

Een verhaal over twee steden

3DS_YokaiWatch3_overview_st_peanutsburg_image.jpg
3DS_YokaiWatch3_overview_springdale_image.jpg

Verken samen met Nate het wonderlijke St. Peanutsburg en ontmoet de rare en bijzondere 'Merican Yo-kai die er wonen. Wissel in een handomdraai naar Hailey Anne en ga naar het kustplaatsje Springdale om te kijken of daar nog wat te beleven valt, of reis naar het uitgestrekte Cluvian Continent en ga op zoek naar waardevolle spullen!

Een goede voorbereiding is het halve werk

3DS_YokaiWatch3_overview_tactics_char1.png
3DS_YokaiWatch3_overview_tactics_screenshot.jpg

Bedenk een zo goed mogelijke strategie om in het herziene gevechtssysteem te gebruiken! Afhankelijk van hoe je je team van drie Yo-kai op het 3x3 Tactics Board positioneert, worden hun statistieken beter, kun je vijandelijke aanvallen ontwijken en kun je zelf vernietigende combo's uitvoeren.

Schatten, schatten en nog eens schatten

3DS_YokaiWatch3_overview_treasure_screenshot.jpg

In de Blasters T-stand kun je afreizen naar de dorre woestenijen van het Cluvian Continent! Hier vind je dungeons die constant veranderen, kun je op zoek gaan naar waardevolle voorwerpen en kun je de Big Bosses die er op de loer liggen, mores leren.

3DS_YokaiWatch3_overview_treasure_char1.png

© 2018 LEVEL-5 Inc.

Let op: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. Op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL worden de beelden in 2D weergegeven. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

_chevron_
_dots_
_sand_
_whitestripes_
_checker_
_zombie_
_usabyon_
_chevronblue_
_wall_
_desert_

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

St. Peanutsburg, we komen eraan!

3DS_YokaiWatch3_story_StPeanutsburg_image.jpg

Wanneer zijn pa een nieuwe baan krijgt en het gezin plotseling moet verhuizen, is Nate genoodzaakt om Springdale te verlaten en afscheid te nemen van veel van zijn Yo-kai-vrienden. Gelukkig verhuizen zijn goede oude vrienden Jibanyan en Whisper met hem mee naar St. Peanutsburg!

3DS_YokaiWatch3_story_ufo_char1.png
3DS_YokaiWatch3_story_ufo_char2.png
3DS_YokaiWatch3_story_ufo_screenshot1.jpg

Net als Nate gewend raakt aan zijn nieuwe leventje, wordt hij meegesleurd in een wild avontuur wanneer twee louche figuren, Blunder en Folly, een spervuur aan vragen op hem afvuren over een ufo die aan de rand van de stad is neergestort.

3DS_YokaiWatch3_story_watch_screenshot.jpg

Het is aan Nate, Jibanyan en Whisper om, uitgerust met een supermoderne Yo-kai Watch Model U, te ontdekken wat deze kosmische calamiteiten precies te betekenen hebben. Natuurlijk komen ze onderweg vele verschillende Yo-kai tegen!

Een intergalactische confrontatie

Ook in Springdale gebeurt er genoeg! Hailey Anne, detective in de dop en groot liefhebber van alles wat met science-fiction te maken heeft, ontdekt op weg naar de plaatselijke speelgoedwinkel een Yo-kai Watch Model U2. Nadat Hailey Anne dit horloge omdoet, ontmoet ze Usapyon, een Yo-kai die naarstig op zoek is naar een raketgeleerde.

3DS_YokaiWatch3_story_encounter_image.jpg

Hailey Anne slaat de handen ineen met het kleine maankonijn en het duo besluit hun eigen detectivebureau te beginnen om de mensen in Springdale te helpen.

Twee verhalen, één lot

Ondanks dat ze mijlenver van elkaar verwijderd zijn, kun je in een mum van tijd wisselen tussen de avonturen van Nate en die van Hailey Anne. Naarmate hun verhalen zich meer en meer ontvouwen en zowel Nate als Hailey Anne steeds dieper in de mysteries rondom hun dorpen duiken, blijken hun verhalen toch niet zo ver uit elkaar te liggen...

Abonneer je op op
YouTube
3DS_YokaiWatch3_world_peanutsburg_image.jpg

Welkom in St. Peanutsburg!

3DS_YokaiWatch3_world_peanutsburg_screenshot1.jpg

Als je in BBQ op zoek bent naar spanning en sensatie, ben je in St. Peanutsburg aan het juiste adres! Breng een bezoekje aan de historische haven van Northbeech, kijk of het geluk aan jouw zijde staat met het Dream Wheel, of geniet van het boerenleven op Meadowbrooke Farm. Kortom, er is ontzettend veel te doen!

3DS_YokaiWatch3_world_peanutsburg_screenshot2.jpg

Je kunt zelfs op een vlot varen! Upgrade je vlot met speciale spullen en ontdek nieuwe gebieden terwijl je je laat meevoeren door de stroming. Maar pas op voor obstakels en Yo-kai die je vlot kunnen beschadigen!

Ontmoet de locals

In St. Peanutsburg wonen unieke Yo-kai. Dankzij zijn Yo-kai Watch Model U en zijn Yo-kai-tolk Lionguist kan Nate ze zien en met ze communiceren. In tegenstelling tot de Yo-kai in Springdale, zijn de 'Merican Yo-kai allemaal verknocht aan de bijzondere keuken, cultuur en levensstijl van BBQ.

3DS_YokaiWatch3_world_locals_char1.png

Lionguist

Een talenliefhebber met een talenknobbel.

3DS_YokaiWatch3_world_locals_char2.png

Salty Bacon

Hoe bozer dit plakje bacon wordt, des te krokanter hij wordt. En krokante bacon is gewoon het lekkerst!

3DS_YokaiWatch3_world_locals_char3.png

Treetter

In het echte leven is hij vrij stil, maar online is Treetter een echte spraakwaterval. De boom op zijn kop groeit met elk woord.

3DS_YokaiWatch3_world_locals_char4.png

In-Tune

Deze zusjes zingen altijd in perfecte harmonie, wat tijdens gesprekken best irritant kan zijn.

Speuren in Springdale

3DS_YokaiWatch3_world_springdale_char1.png
3DS_YokaiWatch3_world_springdale_char2.png
3DS_YokaiWatch3_world_springdale_screenshot1.jpg

Help Hailey Anne en Usapyon om het Ha-pyon-detectivebureau op te zetten! Los de problemen van cliënten op door bijvoorbeeld bepaalde voorwerpen te verzamelen of specifieke Yo-kai te verslaan.

Ook in de nabijgelegen dorpjes Harrisville en San Fantastico is er genoeg detectivewerk te doen. Je kunt daarnaast Yo-kai in nood help door opdrachten te voltooien die op KaiNet zijn geplaatst.

Schatzoeken!

3DS_YokaiWatch3_world_dungeon_char1.png
3DS_YokaiWatch3_world_dungeon_screenshot1.jpg

Het Cluvian Continent is een uitgestrekte woestijn vol dungeons die je kunt verkennen. Je kunt deze plek bereiken via een eigenaardig luik in Nate's achtertuin. Samen met de Yo-kai Blasters T, een Yo-kai-groep vol dappere ontdekkers, kun je het land verkennen en mogelijk zelfs waardevolle voorwerpen vinden!

Weet je al hoe je vecht en bevriend raakt met Yo-kai? YO-KAI WATCH™ 3 voegt enkele toffe veranderingen aan deze formule toe, die zelfs voor doorgewinterde Yo-kai-fans een geheel nieuwe ervaring bieden!

Bordspelletjes

Abonneer je op op
YouTube

Het nieuwe Tactics Board geeft een strategische draait aan gevechten! Je kunt nu namelijk een team van drie Yo-kai over een 3x3-veld verplaatsen hoe je wilt. Op die manier kun je Life en Spirit Orbs verzamelen, en zelfs vijandelijke Soultimate Moves ontwijken!

Abonneer je op op
YouTube

Positionering is een ontzettend belangrijk aspect van het Tactics Board. Yo-kai op de voorste rij beschikken namelijk over sterkere aanvallen, terwijl Yo-kai op de achterste linie verbeterde technieken kunnen inzetten.

3DS_YokaiWatch3_gameplay_chargroup1.png
3DS_YokaiWatch3_gameplay_chargroup4.png
3DS_YokaiWatch3_gameplay_chargroup2.png
3DS_YokaiWatch3_gameplay_chargroup3.png

Maak optimaal gebruik van de krachten van je team. Zo kunnen Yo-kai die naast elkaar zijn geplaatst, combo-aanvallen uitvoeren en kunnen sterke Yo-kai de zwakkere teamleden beschermen door voor ze te gaan staan.

Griezelen bij nacht

Op een grimmige nacht klinkt er een onheilspellend geluid in St. Peanutsburg. De inwoners vallen plotseling allemaal in slaap en er staan zombies op uit hun graven!

3DS_YokaiWatch3_gameplay_screenshot1.jpg

Nate kan met een speciale hamer tegen de zombies vechten, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Sluip langs de griezels, mep ze op hun hoofd en luid de Mourning Bell om iedereen uit deze vreselijke droom te ontwaken! Het kan gebeuren dat je nogmaals de Zombie Night in wordt getrokken, met nog meer zombies die op je jagen! Je kunt dan gelukkig wel op grotere beloningen rekenen.

Laat je creativiteit de vrije loop!

Creëer je eigen katten-Yo-kai met Build-a-Nyan! Je kunt deze Yo-kai, Originyan genaamd, volledig naar eigen wens aanpassen. Kies de kleur, de naam en zelfs de stam waar hij bij hoort en voeg 'm aan je team toe.

3DS_YokaiWatch3_gameplay_3ds.png

Tijdens je reis zul je nieuwe stemmen en accessoires vinden, waarmee je Originyan nog unieker kunt maken. Originyan kan allerlei verschillende technieken en zelfs Soultimate Moves leren als je hem laat trainen met speciale Trainers!

Vecht tegen de allerbesten

3DS_YokaiWatch3_gameplay_screenshot2.jpg

Wil je je vaardigheden op de proef stellen? Neem het lokaal* op tegen spelers en hun Yo-kai in Local Battle, train met je vrienden in Friend Battle of daag de rest van de wereld online uit via 'Merican Dream Battles**, waarbij je uit twee categorieën kunt kiezen: Casual en Official Rank Battle.

Casual gevechten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gevechten zonder vastgelegde regels of instellingen. In Official Rank Battles verdien je na elke overwinning Rank Points. Bestijg de ranglijsten en probeer die felbegeerde S-Rank te halen!

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo Network-privacybeleid is van toepassing.

Je basis

3DS_YokaiWatch3_blasterst_char1.png
3DS_YokaiWatch3_blasterst_screenshot1.jpg

In het Blasters Camp kun je je team voorbereiden op de tocht door het Cluvian Continent. Je vindt dit kamp in de buurt van een weelderige oase in de Cluhara Desert. Stel een team van vier Yo-kai samen, rust ze uit met de juiste spullen en stuur ze op pad.

Schatten zo ver het oog reikt!

3DS_YokaiWatch3_blasterst_char2.png
3DS_YokaiWatch3_blasterst_screenshot2.jpg

Bestuur je Yo-kai-team, ontwijk valstrikken en vecht tegen vijanden die je proberen te dwarsbomen! Vergeet onderweg niet om zo veel mogelijk buit te verzamelen als je kunt. Elke dungeon is tot de nok toe gevuld met schatten: van lekkernijen waarmee je met Yo-kai bevriend kunt raken tot uitrustingen waarmee je je team sterker kunt maken.

Treuzel niet, want je hebt per willekeurig gegenereerde verdieping maar een beperkte tijd om de uitgang te vinden. Aan het einde van elke dungeon moet je het eerst opnemen tegen een Big Boss, voordat je met de volle buit kunt ontsnappen.

Rekruteer nieuwe Yo-kai

3DS_YokaiWatch3_blasterst_screenshot3.jpg

Net als in St. Peanutsburg en Springdale is er een kans om bevriend te raken met Yo-kai die je verslaat. Wanneer je de uitgang van een dungeon bereikt, sluiten deze Yo-kai zich bij je aan en kunnen ze Nate in St. Peanutsburg helpen!

3DS_YokaiWatch3_blasterst_char3.png
3DS_YokaiWatch3_blasterst_char4.png

Als je versterking nodig hebt, kun je met andere schatzoekers lokaal* of online** samenwerken en samen op jacht gaan naar buit!

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo Network-privacybeleid is van toepassing.

Bonuscontent

Spelers kunnen in YO-KAI WATCH™ 3 vrienden worden met speciale Yo-kai door te verbinden met andere YO-KAI WATCH-games. Hieronder vind je een lijst met alle relevante games en welke Yo-kai je krijgt!

3DS_YokaiWatch3_extra_jibanyan_s.png

Je speelt Jibanjan S vrij als je verbinding maakt met YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken.

3DS_YokaiWatch3_extra_komasan_s.png

Je speelt Komasan S vrij als je verbinding maakt met YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten.

3DS_YokaiWatch3_extra_komajiro_s.png

Je speelt Komajiro S vrij als je verbinding maakt met YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen.

3DS_YokaiWatch3_extra_jibanyan_b.png

Je speelt Jibanyan B vrij als je verbinding maakt met YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps.

3DS_YokaiWatch3_extra_komasan_b.png

Je speelt Komasan B vrij als je verbinding maakt met YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad.

Ga naar een postkantoor nadat je verbinding hebt gemaakt met deze YO-KAI WATCH-games om je beloningen te ontvangen.

Op zoek naar meer YO-KAI WATCH-avonturen?

Naast de QR-codes die op deze pagina's te zien zijn, is het ook mogelijk dat je in het wild wat QR-codes voor YO-KAI WATCH™ 3 tegenkomt. Scan ze en wacht af wat er gebeurt!

Opmerking: om de QR-codes te scannen in de Piggleston Bank of de Acornia Bank moet je al voortgang hebben gemaakt in de game.

Tempurasan

SM_YKW3_QRCodes_Tempurasan_EN.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om de Tempura Purse te ontvangen. Het is aan te raden om de Acornia Bank te gebruiken als je hem voor hoofdstuk 6 wilt krijgen.

Nadat je hoofdstuk 4 hebt voltooid en de Yo-kai World Key hebt verkregen, kun je de Yo-kai World betreden. Hier kun je Tempurasan vinden bij de ingang van het Ambrosia Pavilion als je de Tempura Purse meeneemt. Je kunt één keer per dag met hem praten en kans maken om met hem bevriend te raken.

Hovernyan S

sm_ykw3_qrcodes_hovernyans.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om de Hero's Milk Cap te ontvangen.

Zorg er na hoofdstuk 9 voor dat je Yo-kai Watch rang S is. Ga naar Blasters HQ – B1F, waar Hovernyan S op je wacht. Je kunt één keer per dag met hem praten en kans maken om vrienden met hem te worden.

The Hinix

sm_ykw3_qrcodes_hinix_en.jpg

Scan beide QR-codes in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om ∞ Rebirth Stone Fragment 1 en ∞ Rebirth Stone Fragment 2 te ontvangen.

Ga naar de Shoten Temple of de East Pine Church om de twee voorwerpen samen te smelten. Daar veranderen de twee voorwerpen in de ∞ Rebirth Stone. In de Blasters T-stand kun je tegen The Hinix vechten en maak je kans om vriendschap met hem te sluiten. Je moet hiervoor wel eerst de dungeons van Meopatra, Fitwit, en El Dorago doorkruisen.

Jibanyan Liu Bei, Komasan Sun Ce en Usapyon Zhongda

SM_YKW3_QRCodes_PromisePie_EN.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om de Promise Pie te ontvangen.

Zorg ervoor dat je Yo-kai Watch is geüpgraded naar rang D. In Blossoming Heights bij het Old Mansion Side House kun je Jibanyan Liu Bei, Komasan Sun Ce en Usapyon Zhongda vinden. Praat met ze en maak kans om met ze bevriend te raken door met ze te vechten.

Kyubot

SM_YKW3_QRCodes_Kyubot_EN.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om de ∞ Steely Fox Stone te ontvangen.

Met de ∞ Steely Fox Stone kun je de verborgen dungeon "Fox's Labyrinth" in de Cluhara Desert op het Cluvian Continent betreden als je in de Blasters T-stand speelt. Daar kun je tegen Kyubot vechten en krijg je de kans om met hem bevriend te raken.

Komajiro Ten

SM_YKW3_QRCodes_KomajiroTen_EN.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om Playing Card: 10 te ontvangen.

Ga terug naar je huis en rust uit. Ga in de ochtend naar de Hazeltine Mansion. Komajiro Ten komt tevoorschijn op de tweede verdieping aan de oostzijde van het huis in de buurt van de archieven. Daar kun je één keer per dag tegen Komajiro Ten vechten en maak je kans om vrienden met hem te worden.

Queen Usapyon

SM_YKW3_QRCodesQueenUsapyon_EN.jpg

Scan deze QR-code in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om Playing Card: Queen te ontvangen.

Ga terug naar je huis en rust uit. Ga in de ochtend naar de Hazeltine Mansion. Queen Usapyon komt tevoorschijn op de eerste verdieping aan de westzijde van het huis in de Dining Room. Daar kun je één keer per dag tegen Queen Usapyon vechten en maak je kans om vriendschap te sluiten.

Shogun King

SM_YKW3_QRCodes_Shogun_EN.jpg

Scan een van deze QR-codes in de Piggleston Bank in Springdale of de Acornia Bank in BBQ om een Sanguine Stone te ontvangen.

In het Labyrinth of Valor in de Blasters T-stand kun je met een Sanguine Stone de Shogun King uitdagen voor een gevecht. Elk gevecht kost je een Sanguine Stone.

QR-code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels

Downloadgrootte

27079 blokken