Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat?

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 20-06-2008

Kook de lekkerste gerechten met Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat? voor Nintendo DS! Met honderden recepten van over de hele wereld, uitgebreide uitleg voor het bereiden van elk gerecht en een keur aan handige extraatjes, is Cooking Guide veel meer dan een gewoon kookboek. Het is je allesomvattende kookhulpje!

Van informatie over welke gereedschappen je nodig hebt om iedere maaltijd te bereiden tot instructievideo's voor de complexere kookprocedures: er is voor elk wat wils, zowel voor beginnende als gevorderde keukenprinsen en -prinsessen.  

Het is een eitje om het perfecte recept te vinden met de Cooking Guide. Door gebruik te maken van het touchscreen van de DS, zoek je makkelijk naar populaire recepten uit een bepaald land door de wereldkaart te verkennen, en kun je je specifieke eisen stellen om die ene maaltijd te vinden die perfect op je wensen aansluit. Wil je iets pittigs bereiden voor vier personen, maar heb je weinig tijd? Laat Cooking Guide de geschikte gerechten voor je uitzoeken, simpelweg door je specifieke behoeften aan te geven.  

Tevens is het mogelijk om recepten te zoeken die gebruikmaken van de ingrediënten die je ter beschikking hebt. Je hoeft slechts het hoofdingrediënt dat je wenst te gebruiken op te schrijven op het touchscreen van de DS, om vervolgens een keuze te maken uit de recepten die verschijnen. Je kunt de maaltijdopties verder specificeren door fijnere details op te geven, zoals de gewenste hoeveelheid calorieën van het gerecht of de moeilijkheidsgraad van de bereiding ervan. Een gedetailleerde instructielijst staat garant voor een perfecte bereidingswijze, terwijl je - dankzij de stem van een vriendelijke chef - altijd verzekerd bent van gezelschap in de keuken!

En voordat je begint met koken, kun je een boodschappenlijstje samenstellen met alle benodigde ingrediënten en Cooking Guide meenemen naar de winkel om de prijs te berekenen met zijn handige rekenmachinefunctie. Tel daar de ingebouwde kookwekker van Cooking Guide bij op en het is simpel te begrijpen hoe de software je van dienst kan zijn, zowel in als buiten de keuken!

Hoe vaker je gebruikmaakt van Cooking Guide, des te meer smaakvolle nieuwe recepten je vrijspeelt. Ook stel je kokenderwijs een lijst met favoriete gerechten samen, waar je makkelijk toegang toe hebt om ze keer op keer opnieuw te bereiden. Cooking Guide heeft je zoveel te bieden dat je steeds weer terugkomt voor meer!

  • Vind honderden recepten van over de hele wereld en bereid ze op de perfecte manier door de simpele, stapsgewijze uitleg te volgen.
  • Zoek recepten aan de hand van tal van specifieke wensen, zoals de bereidingstijd, het hoofdingrediënt, het bereidingsgemak, het land van herkomst en nog veel meer!
  • Bekijk instructievideo's om geavanceerde bereidingstechnieken te leren en maak gebruik van de grote hoeveelheid ingebouwde functies, die je helpen om ieder stadium van het kookproces makkelijker te maken.

► Nederlandstalige ingrediëntenlijst

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Koken

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

20-06-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3