Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat?

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 20-06-2008

Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat?

Sluiten X

Kook de lekkerste gerechten met Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat? voor Nintendo DS! Met honderden recepten van over de hele wereld, uitgebreide uitleg voor het bereiden van elk gerecht en een keur aan handige extraatjes, is Cooking Guide veel meer dan een gewoon kookboek. Het is je allesomvattende kookhulpje!

Van informatie over welke gereedschappen je nodig hebt om iedere maaltijd te bereiden tot instructievideo's voor de complexere kookprocedures: er is voor elk wat wils, zowel voor beginnende als gevorderde keukenprinsen en -prinsessen.  

Het is een eitje om het perfecte recept te vinden met de Cooking Guide. Door gebruik te maken van het touchscreen van de DS, zoek je makkelijk naar populaire recepten uit een bepaald land door de wereldkaart te verkennen, en kun je je specifieke eisen stellen om die ene maaltijd te vinden die perfect op je wensen aansluit. Wil je iets pittigs bereiden voor vier personen, maar heb je weinig tijd? Laat Cooking Guide de geschikte gerechten voor je uitzoeken, simpelweg door je specifieke behoeften aan te geven.  

Tevens is het mogelijk om recepten te zoeken die gebruikmaken van de ingrediënten die je ter beschikking hebt. Je hoeft slechts het hoofdingrediënt dat je wenst te gebruiken op te schrijven op het touchscreen van de DS, om vervolgens een keuze te maken uit de recepten die verschijnen. Je kunt de maaltijdopties verder specificeren door fijnere details op te geven, zoals de gewenste hoeveelheid calorieën van het gerecht of de moeilijkheidsgraad van de bereiding ervan. Een gedetailleerde instructielijst staat garant voor een perfecte bereidingswijze, terwijl je - dankzij de stem van een vriendelijke chef - altijd verzekerd bent van gezelschap in de keuken!

En voordat je begint met koken, kun je een boodschappenlijstje samenstellen met alle benodigde ingrediënten en Cooking Guide meenemen naar de winkel om de prijs te berekenen met zijn handige rekenmachinefunctie. Tel daar de ingebouwde kookwekker van Cooking Guide bij op en het is simpel te begrijpen hoe de software je van dienst kan zijn, zowel in als buiten de keuken!

Hoe vaker je gebruikmaakt van Cooking Guide, des te meer smaakvolle nieuwe recepten je vrijspeelt. Ook stel je kokenderwijs een lijst met favoriete gerechten samen, waar je makkelijk toegang toe hebt om ze keer op keer opnieuw te bereiden. Cooking Guide heeft je zoveel te bieden dat je steeds weer terugkomt voor meer!

  • Vind honderden recepten van over de hele wereld en bereid ze op de perfecte manier door de simpele, stapsgewijze uitleg te volgen.
  • Zoek recepten aan de hand van tal van specifieke wensen, zoals de bereidingstijd, het hoofdingrediënt, het bereidingsgemak, het land van herkomst en nog veel meer!
  • Bekijk instructievideo's om geavanceerde bereidingstechnieken te leren en maak gebruik van de grote hoeveelheid ingebouwde functies, die je helpen om ieder stadium van het kookproces makkelijker te maken.

► Nederlandstalige ingrediëntenlijst

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Koken

Leeftijdsclassificatie

3

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS (Europese versie)

Releasedatum

20-06-2008