Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?

Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?

Systeem: Nintendo DS, Wii U Releasedatum: 09-06-2006
Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?
Sluiten X

Het legendarische Dr. Kawashima’s Brain Training was een gigantische hit op de Nintendo DS™ en heeft miljoenen spelers aangespoord om hun hersenen scherp te houden met eenvoudige dagelijkse oefeningen.

Brain Training bevat talloze verschillende reken- en taalkundige oefeningen waarmee je je grijze massa kunt trainen en die zo ontworpen zijn dat je ze maar een paar minuten per dag hoeft te spelen. Je kunt je training bijhouden met de ingebouwde kalender en je vooruitgang volgen aan de hand van je Brain Age-score (je 'hersenleeftijd').

Het spel heeft ook een aparte sudoku-stand voor als je je training even wilt onderbreken voor iets anders!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Wii U-systeem dat gekoppeld is aan de Nintendo Network ID die je gebruikt. Op de Wii U moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Wii U-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Wii U moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Oefeningen

Als je Dr. Kawashima's Brain Training voor het eerst speelt, wordt er gevraagd naar je geboortedatum. Daarna moet je aangeven of je rechts- of linkshandig bent. Vervolgens wordt je score (je 'hersenleeftijd') bepaald via een korte test, die de snelheid en de nauwkeurigheid meet waarmee je de oefeningen uitvoert.

Zodra je 'hersenleeftijd' is bevestigd, is het tijd om je hersens te gaan trainen en je score te verbeteren. Brain Training bevat talloze verschillende reken- en taalkundige oefeningen, die je maar een paar minuten per dag hoeft uit te voeren. Een ingebouwde kalender volgt je vooruitgang en voor elke dag waarop je de oefeningen uitvoert, krijg je een 'stempel'.

Sudoku

Brain Training bevat ook nog sudoku, voor als je je training even wilt onderbreken.

Je kunt nummers op het touchscreen schrijven en aan de zijkant van het veld aantekeningen maken, net als in de puzzels op papier. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus beschikbaar voor de puzzels en er is ook nog een trainingsstand voor sudoku-beginnelingen.

Categorieën

Educatief spel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Controller

  • Wii U GamePad

Functies

Zonder tv spelen

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Virtual Console (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

25-06-2015

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands

Downloadgrootte

82,84 MB

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

09-06-2006

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans