Inazuma Eleven

Inazuma Eleven

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 28-01-2011

Inazuma Eleven

Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Om deze website, de video's en trailers te bekijken, heb je Flash nodig.

Help Mark Evans de trofee te winnen!

Mark Evans is de aanvoerder van het voetbalteam van Raimon Jr High. Hij wil niets liever dan de beker van het Football Frontier-toernooi winnen, maar er is een probleem. Zijn elftal is niet compleet en wat er wel is, heeft met motivatieproblemen te kampen. Er is echter een nieuwe jongen in de stad en deze Axel Blaze schijnt een geweldige spits te zijn. Als Mark hem weet in te lijven voor het team, maakt zijn elftal misschien nog een kans.

 

Leer de spelpersonages van Inazuma Eleven kennen

Leer allerlei nieuwe kinderen kennen op Raimon Jr High - Axel Blaze, de mysterieuze spits, Silvia Woods, Celia Hills en Nelly Raimon, je teammanagers, en Jude Sharp, je aartsrivaal van de Royal Academy.

Probeer vervolgens zoveel mogelijk goede spelers aan je team toe te voegen. Meer dan duizend spelers houden zich schuil in en om Inazuma Town, en het is jouw taak om de beste voetballers te vinden!

 

Breng de bal aan het rollen!

Er zijn twee soorten spellen: wedstrijden en gevechten.

De wedstrijden zijn waar het om draait in de voetbalcompetitie. Ze vinden plaats op sleutelmomenten in het spel, waarbij je het opneemt tegen een rivaliserende school op je weg door de competitie.

Via gevechten kun je de vaardigheden en kracht van je spelers verbeteren. Overal op de schoolcampus vind je spelers van andere sportteams die misschien geen voetballers zijn, maar toch denken dat ze beter zijn dan het officiële voetbalteam van Raimon Jr High…

De voetbalbesturing is simpel te leren, maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Je bestuurt het spel met het touchscreen en de stylus op je Nintendo DS.

 

Train je spelers om de beste te worden

Het is belangrijk om je spelers in topvorm te krijgen. Er zijn verschillende manieren om dat via training te bereiken...

Gevechtsuitdagingen verschijnen nu en dan bij leden van andere sportteams. Het zijn wedstrijden van 4 tegen 4, met de eerste vier spelers van je team. Als je het gevecht wint, verdien je ervaring en punten.

Deze geheime faciliteit biedt intensieve training om je team snel in vorm te krijgen. Maar dan moet je het wel eerst zien te vinden!

Houd in de stad je ogen open voor speciale traininsplekken. Ze zijn direct te herkennen aan hun Inazuma Eleven-bliksempictogram. Alle plekken worden gebruikt om verschillende vaardigheden te trainen, dus probeer ze allemaal te vinden!

 

Speciale acties vormen de sleutel tot de winst!

Speciale acties

Dit is het vuurwerk dat de sterren van de stumperds scheidt, als het op voetbalvaardigheden aankomt. Er zijn allerlei verschillende speciale acties te leren en je kunt nieuwe acties verdienen door hogere levels te bereiken, geheime handleidingen te vinden of door ze van en aan andere spelers te leren.

 

Deel het speelplezier met je vrienden in de meerspelerstand!

Via de DS draadloze communicatie kun je wanneer je wilt wedstrijden spelen tegen je vrienden. Alle meerspeleractie vindt plaats in het Connect-menu dat je bereikt vanuit het hoofdmenu, wanneer je het spel aanzet.

Je kunt teams draadloos met andere gebruikers verhandelen door in het Connect-menu voor Teamshare Mode te kiezen. Hierdoor kun je een ander team opslaan in je spel, om er vervolgens wanneer je maar wilt tegen te kunnen spelen. Op dezelfde manier wordt jouw team naar de andere gebruiker gestuurd, die vervolgens je formatie kan gebruiken om tegen te spelen!

Je kunt individuele spelers met vrienden verhandelen door gebruik te maken van de Trade-optie in het Connect-menu. Het verhandelen van spelers kost Friendship Points, dus zorg dat je genoeg van die punten hebt verzameld voordat je aan het handelen slaat – als je vriend een echte ster in de aanbieding heeft, kan het flink in de kosten lopen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Voetbal, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Leeftijdsclassificatie

7

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

  • 7

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS (Europese versie)

Releasedatum

28-01-2011