Pokémon White Version 2

Pokémon White Version 2

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 12-10-2012

Pokémon White Version 2

Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Laat je als nooit tevoren meeslepen door de wereld  van Pokémon, in Pokémon White Version 2 op Nintendo DS.

Pokémon Black Version 2 brengt spelers terug naar de Unova-regio, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version. Er zijn vele nieuwe gebieden te ontdekken en bekende plaatsen zijn aangepast. Eén van de nieuwe gebieden is Virbank City, thuishaven van de Pokéstar Studios. In deze studio kunnen spelers hun eigen film maken met hun favoriete Pokémon. Deze film wordt vertoond in de bioscoop in het spel, waar het publiek hem beoordeelt op punten als script en gevechtsscènes en spelers kunnen zelfs het vervolg voor bestaande films schieten. Er zijn vele filmgenres om uit te kiezen, inclusief romantische komedies en horror.

Pokémon White Version 2 biedt fans van de originelen een kans om oude bekenden weer tegen te komen. Twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version keren Cheren en Bianca terug naar de regio, en er is in die tijd veel veranderd. Bianca is nu de assistent van professor Juniper, die ze helpt met zijn onderzoek naar Pokémon, terwijl Cheren nu een Gym Leader is en een leraar op een school in Aspertia City – de plaats waar dit avontuur begint.

In Pokémon White Version 2 kunnen spelers ook Pokémon van buiten de Unova-regio vangen, zoals Eevee, Riolu, Tyranitar, Arcanine en Mareep, en dit meteen al vanaf het begin van het spel. Het spel bevat ook enkele zeer zeldzame Pokémon, waaronder de nieuwe Therian-vormen van de legendarische Pokémon Tornadus, Thundurus en Landorus.

Spelers kunnen ook uitzien naar twee nieuwe Legendarische Pokémon, Black Kyurem en White Kyurem, die op de hoezen van Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 staan afgebeeld. Deze krachtige Legendarische Pokémon kunnen beide vernietigende Ice-type acties gebruiken; Black Kyurem kent Freeze Shock en White Kyurem is klaar voor de strijd met Ice Burn. Black Kyurem is exclusief beschikbaar in Pokémon Black Version 2, terwijl je White Kyurem alleen tegenkomt in Pokémon White Version 2.

Bereid je voor op een episch nieuw avontuur in de Unova-regio!

Ga voor meer informatie over Pokémon White Version 2 naar http://www.pokemonblackwhite.com/pokemon-black-and-white-2/#nl-nl/home.

  • Keer terug naar de Unova-regio voor een gloednieuw avontuur
  • Verken coole nieuwe gebieden en ontmoet oude vrienden als Cheren en Bianca
  • Met nieuwe Pokémon die je kunt vinden en aan je Pokédex toe kunt voegen!

Nintendo 3DS-bezitters kunnen Pokémon White Version 2 alleen in 2D zien.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Avonturenspel

Leeftijdsclassificatie

3

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Game Freak

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS (Europese versie)

Releasedatum

12-10-2012

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans