Globulos Party

Globulos Party

Systeem: Nintendo 3DS, Nintendo DSi Releasedatum: 05-03-2010
Globulos Party
Sluiten X

Globulos Party is een verzameling van minigames die eenvoudig zijn te begrijpen en leuk zijn om goed in te worden!De 20 spellen zijn: 4-Square, Arena, Basket, Bomber, Bomber-King, Croquet, Darts, Darts-King, Football, Funky-Football, Ice Hockey, Monster, Pétanque, Pinball, Rally, Rugby, Snooker, Sumo, Tic-Tac-Toe, Volley. Globulos Party bevat meer dan 15 uur aan pret voor een enkele speler en ongelimiteerd plezier met de 3 standen voor meer spelers. Je kunt maar beter oefenen voor iedereen je verslaat met dit spel! Het spel is gekozen tot "beste spel van het jaar" voor draagbare spelsystemen door de jury van de Milthon.fr Awards die vooral enthousiast waren over de standen voor meer spelers. Let op: bepaalde onderdelen in deze software kunnen afkomstig van eerdere titels zijn.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo Network ID. Op het Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Categorieën

Puzzelen, Sport, Strategiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

GlobZ

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DSiWare (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS

Releasedatum

07-07-2011

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Nintendo DSiWare (Nintendo DSi)

Systeem

Nintendo DSi

Releasedatum

05-03-2010

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans