WarioWare: Snapped!

Systeem: Nintendo 3DS, Nintendo DSi Releasedatum: 03-04-2009
WarioWare: Snapped!
Sluiten X

Maak je klaar voor bewegingsgestuurd vermaak met WarioWare: Snapped! Het nieuwste spel uit de WarioWare-serie is speciaal gemaakt voor Nintendo DSiWare en benut de ingebouwde camera van de Nintendo DSi om jou in staat te stellen de show te stelen, terwijl je maffe minigames speelt die je gegarandeerd in beweging krijgen.

Om te beginnen poseer je netjes voor een foto en houd je je hoofd en handen zoals je wordt opgedragen, want je lichaam is het enige middel dat de gekte kan bedwingen. Je kunt uit vier spelstanden kiezen, elk met vijf verschillende uitdagingen en verschillende gastheren. Voor welke spelstand je ook kiest, het feit dat je keuze terug is te zien in de persoonlijkheid van je gastheer, garandeert dat je een boel maffe dingen te wachten staan!

Om succes te oogsten in Wario’s uitdagingen, moet je grote bewegingen maken met je gezicht en je lichaam - bijvoorbeeld om munten te verzamelen of om een hond af te drogen door op hoge snelheid met je hoofd te schudden! In Mona’s minigames moet je je lichaam juist bewegen in overeenstemming met de doelen in beeld. Nu eens moet je je hoofd zo verplaatsen dat je er een hoed mee kunt opvangen, dan weer moet je een vlieg pletten door simpelweg in je handen te klappen. In Jimmy’s uitdagingen speel je kiekeboe met een baby, steek je vingers in je neus en deel je een snelle massage uit, door eenvoudigweg de juiste handelingen uit te voeren.

In de overige minigames heb je een ninjatweeling als gastheren, Kat en Ana. Dit duo kent de waarde van een goede vriendschap. Dat betekent dat je voor al hun uitdagingen een kameraad paraat moet hebben staan. Plaats jullie gezichten in een totempaal, sla samen door een blok steen heen en vind de juiste houding om alles wat op je pad belandt heelhuids door te komen.

Met zoveel leuke minigames zul je ze graag steeds weer opnieuw beleven. Nou, die kans komt sneller dan je verwacht. Als je alle vier de spelstanden hebt voltooid, word je getrakteerd op een aantal opnames waarin je jezelf in actie kunt zien – een hilarische stok achter de deur om niet te vergeten hoe maf je eruit ziet, wanneer je alles doet wat Wario en co. je opdragen!

Stap in voor een geflipte achtbaanrit, waarbij je nooit weet wat je te wachten staat in WarioWare: Snapped! voor Nintendo DSiWare.

  • Leg jezelf vast met de ingebouwde camera van de Nintendo DSi en ga los met ontspoorde minigames, waarin je je lichaam  op allerlei maffe manieren moet bewegen.
  • Speel samen met een vriend in uitdagingen voor twee spelers.
  • Zie jezelf en je vrienden in actie met een hilarische terugspeelfunctie die fragmenten toont van je bewegingen in minigames.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Categorieën

Actiespel, Party

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DSiWare (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS

Releasedatum

07-07-2011

Leeftijdsclassificatie

3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Nintendo DSiWare (Nintendo DSi)

Systeem

Nintendo DSi

Releasedatum

03-04-2009

Leeftijdsclassificatie

3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans