Fire Emblem Warriors

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-10-2017
Fire Emblem Warriors
Sluiten X
Abonneer je op op
YouTube

Helden uit verschillende werelden slaan de handen ineen!

Neem het op tegen een vijandelijke overmacht en bloeddorstige monsters met Marth, Xander, Corrin en andere helden uit Fire Emblem, die spectaculaire moves in de stijl van Dynasty Warriors laten zien.

Kruip in de huid van oude en nieuwe helden uit Fire Emblem, geef ze bevelen in het heetst van de strijd en laat krijgers samenwerken voor weergaloze combo's.

Speel nieuwe personages vrij, die allemaal over unieke aanvallen, wapens en stemmen* beschikken in deze grootschalige actiegame van het team achter Hyrule Warriors.

Inhoud:

  • Ontdek een nieuw koninkrijk waarin nieuwe personages moeten samenwerken met helden uit eerdere Fire Emblem-games.
  • Ga de strijd aan met populaire Fire Emblem-krijgers zoals Chrom, Corrin, Ryoma, Marth, Xander en andere helden met unieke aanvallen, wapens en stemmen.*
  • Smeed twee helden om tot een hechte eenheid die verwoestende combo's kan gebruiken en het mogelijk maakt om tijdens een aanval tussen helden te wisselen.
  • Houd de klassieke wapendriehoek in het oog, wissel tussen Fire Emblem-helden en veeg talloze vijanden van de kaart.

Ben je op zoek naar de New Nintendo 3DS-versie van Fire Emblem Warriors?

*Deze game is alleen verkrijgbaar met een voiceover in het Engels.

Fire Emblem Warriors komt ook uit voor de New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL en New Nintendo 2DS XL. Houd er rekening mee dat je deze game niet kunt spelen op andere systemen, waaronder de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Binnenkort kun je de game met DLC* uitbreiden

Fire Emblem Warriors-uitbreidingspas

20 oktober, € 19,99

De Fire Emblem Warriors-uitbreidingspas geeft spelers toegang tot drie DLC-pakketten, zodra deze zijn uitgebracht. Elk DLC-pakket bevat nieuwe speelbare personages en wapens. Wanneer spelers de uitbreidingspas aanschaffen voor de Nintendo Switch óf de New Nintendo 3DS, ontvangen ze een bruidsjurk voor Lucina.

CI_NSwitch_FireEmblemWarriors_Characters_LucinaDress.jpg

Afzonderlijke DLC-pakketten

Fire Emblem Fates DLC-pakket (december 2017, € 8,99): De content in dit pakket is gebaseerd op Fire Emblem Fates.

Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (februari 2018, € 8,99): Veel van de personages en voorwerpen in dit DLC-pakket verschenen eerder in Fire Emblem: Shadow Dragon.

Fire Emblem: Awakening Pack (maart 2018, € 8,99): Fans van Fire Emblem: Awakening zullen smullen van deze DLC, want veel content is gebaseerd op deze klassieker.

Binnenkort wordt er meer informatie over elk DLC-pakket onthuld.

*Let op: Om de downloadbare content te kunnen gebruiken moet je eigenaar zijn van Fire Emblem Warriors. Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

Alle prijzen die je hier ziet, zijn de prijzen in de Nintendo eShop, inclusief btw. Ga naar de Nintendo eShop voor actuele prijsinformatie.

Categorieën

Actiespel

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-10-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

14070,84 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-10-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans