Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-04-2017
Abonneer je op op
YouTube

Speel de grootste Mario Kart-game tot nu toe altijd, overal en met iedereen: Mario Kart 8 Deluxe, exclusief voor de Nintendo Switch!

Speel Mario Kart waar je maar bent!

Speel tegen je familie op de tv in de huiskamer. Of in het park. Of wanneer je bij vrienden op bezoek bent. Met de Nintendo Switch speel je Mario Kart altijd, overal en met iedereen!

In de handheldstijl kunnen acht spelers verbinding met elkaar maken voor lokaal multiplayerplezier. In de tv-stijl of tafelstijl kun je met vier spelers tegen elkaar racen op een split-screen!*

Maak verbinding met het internet en race tegen spelers van over de hele wereld. Maximaal twaalf spelers kunnen online tegen elkaar racen**, waarbij twee spelers kunnen deelnemen op dezelfde Nintendo Switch!

De grootste Mario Kart tot nu toe!

Meer circuits dan ooit om op te racen!

Inclusief circuits gebaseerd op Animal Crossing, Excitebike, The Legend of Zelda en meer!

CI_NSwitch_MarioKart8Deluxe_InklinkRedShell.gif

Maak handig gebruik van voorwerpen!

Dat je nu twee voorwerpen tegelijk kunt dragen maakt compleet nieuwe strategieën mogelijk, zowel tijdens races als tijdens gevechten!

De gevechtsstand is groter dan ooit!

Gevechten zijn opnieuw vormgegeven en omvatten Ballongevecht en Bob-omb-bende, met gloednieuwe circuits zoals Forelviaduct en Gevechtsstadion, en vertrouwde banen als Luigi’s Landgoed uit Mario Kart: Double Dash!! (Nintendo GameCube) en Gevechtsarena 1 uit Super Mario Kart (SNES).

CI_NSwitch_MarioKart8Deluxe_GoldMario.gif

Strijd in acht nieuwe levels met bijzondere thema's!

CI_NSwitch_MarioKart8Deluxe_amiiboset_02.jpg
CI16_Amiibo_SMCBatch1_01_Mario.jpg

Meer plezier met amiibo

Als je een compatibele amiibo (wordt apart verkocht) gebruikt, zoals amiibo van Super Mario, Splatoon en Animal Crossing, kun je outfits van deze personages krijgen voor je Mii-personages! Je kunt amiibo gebruiken met de Nintendo Switch door ze tegen het NFC-aanraakpunt op de rechter-Joy-Con of Nintendo Switch-Pro-controller (wordt apart verkocht) aan te houden.

Compatibele amiibo

Ben je op zoek naar de Wii U-versie van Mario Kart 8?

*Voor de lokale multiplayerstand voor meer dan twee spelers heb je mogelijk extra accessoires nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

**Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 12

Uitgever

Nintendo

Kan worden gebruikt met:

amiibo

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-04-2017

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

7269,78 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-04-2017

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch