The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-03-2017
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Sluiten X
Abonneer je op op
YouTube

Betreed een wereld vol avontuur

Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende, nieuwe game in de bekroonde serie.

CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_Link.jpg

Open je ogen

Na honderd jaar slapen wordt Link wakker in een wereld die hij zich niet kan herinneren. De legendarische held moet een uitgestrekt land vol gevaren verkennen en achterhalen wat er zich heeft afgespeeld, voordat Hyrule voorgoed ten onder gaat. Met niet meer dan de wapens en uitrusting die Link onderweg tegenkomt, gaat de held op pad om antwoorden te zoeken en voorraden bijeen te scharrelen.

Ontdek de uitgestrekte wereld om je heen

Verken Hyrule zoals je zelf wilt. Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te zien, en gebruik de mysterieuze Sheikah-steen om een kaart van Hyrule te bekijken en interessante bezienswaardigheden te vinden.

Te paard kan Link snel grote afstanden afleggen. Hij kan ook vlotten gebruiken om meren en rivieren over te steken, en met zijn schild kan hij razendsnel van besneeuwde berghellingen naar beneden suizen. Daarnaast kan Link Hyrule van bovenaf verkennen met behulp van zijn zweefzeil.

Vecht voor je koninkrijk

Dankzij zijn instinct en vindingrijkheid, kan Link allerlei wapens vinden om een robbertje te vechten. Wapens verslijten na verloop van tijd, dus Link moet zijn arsenaal voortdurend uitbreiden.

Naast wapens heb je natuurlijk ook de juiste tactieken nodig. Link kan onder andere pijlen afvuren met speciale effecten en explosieven gebruiken om te zegevieren in de strijd.

Wees overal op voorbereid

Maak jacht op wilde dieren, verzamel fruit en groenten, of overval vijandelijke kampen om voedsel te zoeken waarmee Link zijn tocht kan voortzetten. Je kunt zelfs recepten leren waarmee je een heus feestmaal kunt klaarmaken! Een goede maaltijd is niet alleen erg lekker, maar herstelt ook de gezondheid van Link en levert sterkere eigenschappen op.

Link heeft tevens de keuze uit een aantal stijlvolle outfits, die hem beschermen tegen de elementen en zelfs tegen vijandelijke projectielen. In de loop van het avontuur kom je allerlei kledingstukken voor Link tegen, zoals warme winterkleding en een harnas. Pas wel op, want als je tijdens een onweersbui in je harnas rondloopt, kan dat schokkende gevolgen hebben...

CI_Amiibo_Zelda_Link1.jpg

Geef je avontuur een extra boost met amiibo

Je kunt je avontuur extra speciaal maken met amiibo (worden apart verkocht). Door sommige amiibo ontvang je dagelijks willekeurige voorwerpen, terwijl je de Wolf Link-amiibo kunt gebruiken om dat personage op te roepen, zodat hij je tijdens je avonturen vergezelt.

Meer info over amiibo

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Limited Edition

Bij de lancering zal er ook een gelimiteerde versie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild beschikbaar zijn.*

Abonneer je op op
YouTube

Limited Edition*

Inclusief de game, een beeld van Links zwaard en een soundtrack-cd.

*Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit artikel.

Uitbreidingspas

H2x1_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_DLC_nlNL.jpg

Nieuwe avonturen in de immense wereld Hyrule verschijnen later dit jaar.

De uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan worden aangeschaft in de Nintendo eShop, en geeft je toegang tot twee nieuwe sets downloadbare content voor de game, zodra die later dit jaar worden uitgebracht.

Hier zie je welke content beschikbaar komt met de uitbreidingspas

Uitbreidingspasbonus – nu beschikbaar!

Drie nieuwe schatkisten op de Vergeten Hoogvlakte

 • Bevat bruikbare voorwerpen
 • Inclusief kleding voor in het spel

DLC-pakket 1 – zomer 2017

 • Voegt een nieuwe Cave of Trials-uitdaging toe
 • Nieuwe moeilijke spelstand
 • Extra plategrondfunctie

DLC-pakket 2 – winter 2017

 • Nieuw origineel verhaal
 • Nieuwe kerker
 • Additionele uitdagingen

Let op: contentpakketten kunnen niet afzonderlijk worden aangeschaft

Opslagvereisten voor de DLC worden later bekendgemaakt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Kan worden gebruikt met:

amiibo

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

14477,69 MB