Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Xenoblade Chronicles 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-12-2017
Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube

Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country

In deze nieuwe verhaalstand kun je de geschiedenis van Jin en de val van Torna beleven die 500 jaar voor de gebeurtenissen in Xenoblade Chronicles 2 plaatsvond.

Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country zal verkrijgbaar zijn als DLC als onderdeel van de Expansion Pass, of als aparte, verpakte versie.

Kom meer te weten

Reis naar Elysium, de bakermat van de mensheid

In Xenoblade Chronicles 2, een gigantische RPG voor de Nintendo Switch, verken je een eindeloze wolkenoceaan waar de laatste restanten menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd. Ervaar het verhaal van Rex en Pyra, een zogenaamde Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, de bakermat van de mensheid.

Abonneer je op op
YouTube

Een wereld op de rug van Titans

Alrest heeft zich ontwikkeld op de lichamen van wezens genaamd Titans. In het centrum van Alrest staat de World Tree, en ergens daarboven ligt het ultieme paradijs: Elysium.

Abonneer je op op
YouTube

Blades en Drivers: een gedeeld lot

In deze wereld werken Drivers nauw samen met Blades. Blades zijn kunstmatige levensvormen die op het strijdtoneel hun wapens en krachten kunnen delen.

Abonneer je op op
YouTube

Een wereld gespleten door rivaliteit

Rex en zijn vrienden zijn niet de enigen die op zoek zijn naar Elysium. Tussen de vele personages die ze onderweg ontmoeten zijn er een paar vijanden die de Aegis, Pyra, willen gebruiken voor kwade doeleinden.

CI_NSwitch_Xenoblade2_battle.jpg

Vecht met Blades

Een grote verscheidenheid aan monsters liggen op de loer voor onze helden. Wissel in het heetst van de strijd van Blade en gebruik hun unieke vaardigheden en wapens om de vijand te bestrijden.

Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 2

Je kunt je avontuur nu uitbreiden met de Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 2. Met deze Expansion Pass krijg je toegang tot de onderstaande content die wordt uitgebracht tussen de release en de herfst van 2018.

Kom hier meer te weten

Je kunt nu de digitale bundel met Xenoblade Chronicles 2 + Expansion Pass kopen voor € 89,98 (Nintendo eShop-prijs, inclusief btw) via deze website:

Digitale bundel met Xenoblade Chronicles 2 + Expansion Pass

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Abonneer je op op
YouTube

Xenoblade Chronicles 2:
Torna - The Golden Country

In deze nieuwe verhaalstand kun je de geschiedenis van Jin en de val van Torna beleven die 500 jaar voor de gebeurtenissen in Xenoblade Chronicles 2 plaatsvond. Met het nieuwe gevechtssysteem krijg je de controle over zowel de Driver als de Blades, terwijl je een nieuwe Titan ontdekt: het koninkrijk Torna.

Het was het jaar 3564…

De 107e Indoline Praetor, Rhadallis, heeft een leger richting Coeia gestuurd. De hoofdstad, Omrantha, is in één nacht gevallen en verdween diep onder de wolken, samen met de rest van de Titan.

Deze catastrofale gebeurtenis was een schok voor Alrest. Terwijl het stof neerdaalde, claimden Indol en het nieuw opgekomen land Empire of Mor Ardain de eer voor deze verwoesting.

Dit was in feite het werk van één Blade. De Aegis, een man die bekendstaat als Malos.

Ontdek hoe het lot van Jin en zijn Driver, Lora, verstrengeld raakte met die formidabele persoon…

Aankoopmogelijkheden

Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country zal vanaf 14 september 2018 verkrijgbaar zijn als DLC als onderdeel van de Expansion Pass, of vanaf 21 september 2018 als aparte, verpakte versie.

SQ_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.jpg

Als je de Expansion Pass aanschaft, krijg je alle DLC, inclusief Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country.

Als je in het bezit bent van Xenoblade Chronicles 2 en de Expansion Pass, hoef je de aparte versie van Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country niet aan te schaffen.

Ontdek meer over de Expansion Pass

SQ_NSwitch_XenobladeChronicles2_DLC_TornaTheGoldenCountry.jpg

Ken je het verhaal nog niet? Je kunt de aparte versie van Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country aanschaffen. Deze versie bevat niet de hoofdgame Xenoblade Chronicles 2.

De aparte versie bevat ook een downloadcode voor de Expansion Pass van Xenoblade Chronicles 2. De Expansion Pass is alleen te spelen met de hoofdgame Xenoblade Chronicles 2 (apart verkrijgbaar).

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Xenoblade Chronicles 2 nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 2

Bij de release kun je een Expansion Pass aankopen waardoor je nog meer tijd kunt doorbrengen in de wereld van Xenoblade Chronicles 2.

Met deze Expansion Pass krijg je toegang tot de onderstaande content. Deze wordt uitgebracht tussen de release en de herfst van 2018, inclusief de nieuwe verhaalstand Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country.

CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.png

Je kunt nu de Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 2 kopen voor € 29,99 (Nintendo eShop-prijs, inclusief btw) via deze website:

Expansion Pass voor Xenoblade Chronicles 2

 

Digitale bundel verkrijgbaar in de Nintendo eShop!

Als je de game nog niet hebt, kun je een digitale bundel kopen, die bestaat uit de hoofdgame en de Expansion Pass.

Digitale bundel: Xenoblade Chronicles 2 + Expansion Pass

1 december 2017

  • Bijdrage uit de oorlogskas van Bana: 50,000 G
  • Enorm nuttig voorwerp voor je Pouch: Cream Orange Paratha x 3
  • Geschenk van Mr Rurui: Silver Cylinder x 10
  • Driver's Core Crystal-set voor nieuwkomers: Common Core Crystal x 5

22 december 2017

  • Driver Essentials-set: 10 x Rare Core Crystal, 1 x Legendary Core Crystal, 3 x Overdrive Protocol
  • Upgrade-onderdelen voor Poppi: 30,000 ether
  • Pyra's favoriete dingen: 5 x Jenerossi Tea
  • Nia's favoriete dingen: 5 x Ardainian Bear Carving

19 januari 2018

Nieuwe missies:

  • Passion of the Artisan (beschikbaar vanaf hoofdstuk 2)
  • M.I.A. Nopon (beschikbaar vanaf hoofdstuk 3)
  • Industrial Sort of Tour (beschikbaar vanaf hoofdstuk 5)
  • Midnight Feasting (beschikbaar vanaf hoofdstuk 7)
  • The Lone Watchman (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10)

Nuttige items:

  • Driver Essentials-set 2: 10 x Rare Core Crystal, 1 x Legendary Core Crystal, 1 x Overdrive Protocol
  • Tora's favoriete dingen: 3 x Juicy Samod
  • Poppi α's favoriete dingen: 3 x Fizz Juice
  • Charming Driver Gear: 1 x Auto-Balancer

2 maart 2018

Nuttige items:

  • Upgrade-onderdelen voor Poppi 2: 30,000 ether
  • Driver Essentials-set 3: 8 x Rare Core Crystal, 3 x Legendary Core Crystal, 3 x Overdrive Protocol

30 maart 2018

Nieuwe missies:

  • Nopon of Good Tastes (beschikbaar vanaf hoofdstuk 2)
  • Cleared of All Charges (beschikbaar vanaf hoofdstuk 5; vereist de Rare Blades Perun, Godfrey en Perceval)
  • Beneath the Aurora (beschikbaar vanaf hoofdstuk 6)
  • Upgrades and Tinkering (beschikbaar vanaf hoofdstuk 8)
  • Most Awful News?! (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10; vereist de Rare Blade Finch)

27 april 2018

Nieuwe missie:

  • Shiny New Power

Nieuwe Rare Blade

  • Poppibuster (beschikbaar als je de missie Shiny New Power hebt voltooid)
  • Nieuwe Tiger! Tiger!-onderdelen beschikbaar in New Game Plus

25 mei 2018

Nieuwe missies:

  • A Smith's Pastime
  • A Hat Fit for a Lady (beschikbaar vanaf hoofdstuk 5)
  • Making Love Source (beschikbaar vanaf hoofdstuk 7; vereist Poppi QT)
  • A Mercenary's Honor (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10 als je de missie Beneath the Aurora hebt voltooid)
  • Merclibay's Mightiest (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10; vereist de Rare Blades Electra, Zenobia en Herald)

CI_NSwitch_Xenoblade3_shulk.jpg

15 juni 2018

Nieuwe spelstand: Challenge Battle Mode

De nieuwe blades Shulk en Fiora zijn ook verkrijgbaar via de Challenge Battle Mode!

27 juli 2018

Nieuwe missies:

Sunken Boosters (beschikbaar vanaf hoofdstuk 3)

The Trendy Patissier (beschikbaar vanaf hoofdstuk 8, nadat je "Follow Your Passion" hebt voltooid. Hiervoor heb je de Rare Blades Gorg en Boreas nodig)

Artisanal Accessories (beschikbaar vanaf hoofdstuk 7)

Hot Spring Bonanza (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10. Hiervoor heb je de Rare Blades Sheba, Kora en Kasandra nodig)

Mystery Launch Codes (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10. Hiervoor heb je de Rare Blades Adenine en KOS-MOS nodig)

Nieuwe Rare Blade

Crossette

Hogere moeilijkheidsgraad:

Bringer of Chaos

Aanpassingen aan de moeilijkheidsgraad

24 augustus 2018

Nieuwe Rare Blade:

Corvin

De nieuwe Blade Elma is ook verkrijgbaar via Challenge Battle Mode!

CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Elma_Rex_Shulk.jpg

14 september 2018

Nieuwe verhaalstand: Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country

Kom meer te weten

Abonneer je op op
YouTube

Nuttige items:

Legendary Core Crystal x15

Overdrive Protocol x3

Love Source x10

Contentpakketten zijn niet apart verkrijgbaar.

Het is mogelijk dat aanvullende DLC (hierboven niet vermeld) samen met de Expansion Pass op de markt komt.

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Xenoblade Chronicles 2 nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Categorieën

RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MONOLITHSOFT

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans

Downloadgrootte

13513,00 MB

Xenoblade Chronicles 2 + Uitbreidingspas

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans

Uitbreidingspas

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans