Agatha Christie: And Then There Were None

Systeem: Wii Releasedatum: 08-02-2008
Agatha Christie: And Then There Were None
Sluiten X

Stap zelf de blazijden binnen van één van de bestverkopende mysteries ter wereld; Agatha Christie: And Then There Were None komt naar de Wii.

Agatha Christie: And Then There Were None is gebaseerd op de gelijknamige roman van de koningin van de misdaad. Het is een mysterie over tien vreemdelingen die uitgenodigd worden op een luxueus landgoed op het afgelegen Shipwreck Island. Via een geluidsopname beschuldigt de raadselachtige gastheer al zijn gasten van moord en neemt hij het recht in eigen handen door zelf op te treden als rechter, jury en beul.

In deze overzetting naar de Wii kruip je in de huid van een elfde personage, Patrick Narracott, de botenverhuurder die de gasten naar het eiland heeft gebracht. Op mysterieuze wijze kom je samen met de anderen vast te zitten en moet je je haasten om het raadsel op te lossen en de moordenaar te vinden voordat je het volgende slachtoffer wordt.

Het spel laat zich op ongeveer dezelfde manier besturen als een zogeheten 'point-and-click'-avonturenspel voor de pc. Je gebruikt de Wii-afstandsbediening om op delen van het scherm te richten en voorwerpen te gebruiken. Maar anders dan in een traditioneel pc-spel, kun je de bewegingsgevoelige besturing van de Wii-afstandsbediening gebruiken om acties uit te voeren in beeld: zo kun je bijvoorbeeld letterlijk in de grond graven voor aanwijzingen of aan de hendel van een kluis draaien.

De spanning neemt alsmaar toe en duistere geheimen worden één voor één onthuld. Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, voer je een steeds heftigere strijd tegen de klok om de plannen van een onzichtbare moordenaar te ontrafelen. Kun jij het mysterie oplossen?

  • Een aangrijpende spelervaring van meer dan 20 uur, waarbij je onafgebroken op het puntje van je stoel zit.
  • Gebruik de Wii-afstandsbediening voor het verzamelen en combineren van aanwijzingen die je kunnen helpen in je onderzoek om de raadsels rondom de moordenaar op te lossen.
  • Navigeer door de vele plotwendingen van een spel, waarvan jij bepaalt hoe het afloopt.
     

 

 

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

JoWooD

Ontwikkelaar

AWE Games

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Geweld

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

08-02-2008

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus