• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Game Boy Advance draadloze adapter

    De Game Boy Advance draadloze adapter wordt aangesloten op de “EXT”-aansluiting van de Game Boy Advance of Nintendo GameCube Game Boy Player,of op de “EXT.1”-aansluiting van de Game Boy Advance SP. Hij is niet compatibel met andere Game Boy-modellen.

    Dankzij deze adapter kunnen maximaal vijf spelers draadloos samen spelen. Hiervoor moet het desbetreffende spel wel een stand voor meerdere spelers bevatten en mogen de spelers maximaal 3 meter van elkaar verwijderd zijn. Alleen spellen die speciaal voor gebruik met de draadloze adapter zijn ontworpen kunnen zo gespeeld worden. Lees de verpakking of handleiding van het spel in kwestie voor instructies en relevante informatie.

    Je verbindt de draadloze adapter als volgt:

    • Zorg ervoor dat de Game Boy Advance uitgeschakeld is.
    • Druk de stekker in de “EXT”- of “EXT.1”-aansluiting van het Game Boy-systeem, totdat je een klik hoort.
    • Zorg ervoor dat beide kanten van de adapter goed vast geklikt zijn in het Game Boy-systeem.

    Je verwijdert de draadloze adapter als volgt:

    • Zorg ervoor dat de Game Boy Advance uitgeschakeld is.
    • Druk de ontsluitingshendels naar elkaar toe, houd ze in deze positie en verwijder de stekker uit de aansluiting op het Game Boy-systeem.

    Let op:

    de draadloze adapter zendt radiogolven uit die de werking van andere elektrische apparaten in de nabijheid kunnen beïnvloeden. Andersom kunnen de radiogolven van deze apparaten het functioneren van de draadloze adapter beïnvloeden. Dit betreft onder andere telefoons, magnetrons, draadloze netwerken, WaveBird Controllers en vooral pacemakers. Zorg er daarom voor dat een pacemaker altijd minstens 25 centimeter van de draadloze adapter verwijderd is.

    In het algemeen is het niet toegestaan om de draadloze adapters te gebruiken in ziekenhuizen, vliegvelden, vliegtuigen en andere locaties waar het gebruik van radiogolven verboden is.