• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Monster Hunter 3 Ultimate Packet Relay Tools

    Met de Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate kun je de Nintendo 3DS-versie van Monster Hunter 3 Ultimate online met andere spelers spelen via een Wii U-systeem dat met een LAN-adapter voor Wii of LAN-adapter voor Wii U (los verkrijgbaar) verbonden is met het internet.

    Om samen te spelen via het internet, moet in elk geval een van de maximaal vier spelers over een Wii U-exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate beschikken. Deze speler moet het online spel opzetten, zodat de anderen eraan mee kunnen doen.

    De Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate zijn gratis te downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

    Dit heb je nodig:

    • Een Wii U-systeem dat via een LAN-adapter voor Wii of LAN-adapter voor Wii U (los verkrijgbaar) is verbonden met het internet
    • Een Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem
    • Monster Hunter 3 Ultimate-software voor de Nintendo 3DS
    • De Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate, gratis te downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U

    Let op: als je Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS via het internet wilt spelen, heb je geen exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U nodig. Maar in elk geval een van de maximaal vier spelers moet beschikken over een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en daarmee het online spel opstarten waar de andere spelers aan mee kunnen doen.

    Deze software gebruiken

    Op je Wii U-systeem

    1. Installeer en open de Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate. Zorg dat het Wii U-systeem verbonden is met het internet.

    WiiU_MH3UltimateDataTransfer_enGB_01.bmp


    2. Kies voor "Network Mode".

    WiiU_MH3UltimateDataTransfer_enGB_02.bmp


    3. Kies de "World" waarin je wilt spelen.

    WiiU_MH3UltimateDataTransfer_enGB_03.bmp


    4. Kies het spel waaraan je mee wilt doen en volg de instructies in beeld.


    Vervolg het proces op je Nintendo 3DS-systeem

    5. Start Monster Hunter 3 Ultimate en kies de opgeslagen spelgegevens die je wilt gebruiken.

    WiiU_MH3UltimateDataTransfer_enGB_04.bmp


    6. Kies voor "Hunter Search", of spreek linksonder in de hoek van Moga Village met Neko en kies vervolgens voor "Friend Search".

    WiiU_MH3UltimateDataTransfer_enGB_04.bmp


    7. Kies het spel dat je in stap 4 gekozen hebt. Als de verbinding tot stand is gebracht, kun je via het internet spelen.

    Belangrijke informatie

    Zolang het Wii U-systeem wordt gebruikt om deze functie te bieden voor het Nintendo 3DS-systeem, is het niet mogelijk om het Wii U-systeem te gebruiken om Wii U-software te spelen of een lokale verbinding te maken met een ander Nintendo 3DS-systeem.

    Via één Wii U-systeem kan er één Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem met het internet worden verbonden. Het is niet mogelijk om meerdere Nintendo 3DS-systemen via één Wii U-systeem met het internet te verbinden.

    Als je online speelt, moet het spel worden opgezet door een gebruiker die de Wii U-versie van Monster Hunter 3 Ultimate speelt. Het is niet mogelijk om een online spel op te zetten met een Nintendo 3DS-systeem. Het is daarom niet mogelijk om met vier Nintendo 3DS-systemen samen online te spelen met behulp van de Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate.

    Voor gebruik van de Packet Relay Tools voor Monster Hunter 3 Ultimate moet het Wii U-systeem met een LAN-adapter voor Wii of LAN-adapter voor Wii U zijn verbonden met het internet. Vanwege de soort verbinding tussen het Nintendo 3DS-systeem en het Wii U-systeem die hierbij wordt gebruikt, is er een bedrade verbinding nodig om het Wii U-systeem met het internet te verbinden.