• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het Wii balance Board installeren

    Voordat je je je Wii Balance Board kunt gebruiken, moet je deze synchroniseren (verbinden) met je Wii-systeem. Dit doe je als volgt:

    Steek de disk van Wii Fit Plus in je Wii-systeem en begin het spel. Open, als het titelscherm is verschenen, het batterijvakje aan de onderkant van het Wii Balance Board en de deksel van de SD-kaartopening van je Wii-systeem.

    In beide vakjes vind je een kleine rode SYNC-knop. Druk beide knoppen tegelijk in en laat ze los als je het lampje van de POWER-knop van het Wii Balance Board ziet knipperen. Als het lampje is gestopt met knipperen en blijft branden, is de synchronisatie voltooid.

    Let op: per Wii-systeem kan maar één Wii Balance Board gesynchroniseerd worden.

    Ook is het belangrijk te weten dat slechts één Wii-systeem een specifiek Wii Balance Board kan registreren. Als een reeds geregistreerd Wii balance Board met een ander Wii-systeem wonrdt gesynchroniseerd volgens de hierboven beschreven procedure, zullen de instellingen van dit Wii Balance Board overschreven worden. Om het dan weer in combinatie met het oorspronkelijke Wii-systeem te gebruiken, zul je de stappen voor synchronisatie opnieuw uit moeten voeren.