Productregistratie

Vele door Nintendo uitgegeven spellen en hardware-eenheden worden met een productregistratiekaart geleverd (klik hier voor de complete lijst). De Wii U wordt echter niet met een dergelijke kaart geleverd. Scrol naar beneden voor informatie over hoe je een Wii U bij Club Nintendo kunt registreren.

Op deze kaart staat een PIN-code die je in kunt voeren in het veld hieronder. Vaak zul je een laagje weg moeten krassen om de PIN-code te kunnen zien. Nadat je de PIN-code hieronder hebt ingevuld en de veiligheidscode hebt overgenomen, zullen er een aantal sterren worden toegevoegd aan het sterrensaldo van je Club Nintendo-account. Als je nog niet ingelogd bent, zul je eerst op je Club Nintendo-account moeten inloggen. Als je nog geen Club Nintendo-lid bent, zul je tijdens het productregistratieproces een aantal vragen moeten beantwoorden, om zo een Club Nintendo-account aan te maken.

Vul een van je PIN-codes in

Product code

Waar kan ik de PIN-code vinden?

In de verpakking van jouw Nintendo-spel of -systeem vind je een kaart waarmee je je bij Club Nintendo kunt registreren. Deze kaart bevat een unieke PIN-code. In sommige gevallen dien je een laagje weg te krassen om deze PIN-code te vinden.


Ik heb geen Nintendo-spellen en geen Nintendo-systeem. Wat nu?

Als je geen Nintendo-product bezit, kun je je nog altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief. Daarmee houden we je op de hoogte van het belangrijkste Nintendo-nieuws.


Hoe kan ik Wii U registreren bij Club Nintendo

In tegenstelling tot andere Nintendo-producten, zit er geen registratiekaart voor Club Nintendo in de verpakking van het Wii U-systeem. Volg de onderstaande stappen om je Wii U-systeem te registreren bij Club Nintendo.

Als je al lid bent van Club Nintendo:

Verbind je Wii U-systeem met het internet en voer een systeemupdate uit – hierdoor wordt de Nintendo eShop aan je Wii U-menu toegevoegd. Door je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo-account te koppelen, wordt je systeem geregistreerd bij Club Nintendo.

Als je nog geen lid bent van Club Nintendo:

Maak een Club Nintendo-account aan door een stuk software te registreren waarbij een registratiecode voor Club Nintendo werd geleverd en volg vervolgens de instructies hierboven.

Als je een product zonder productregistratiekaart hebt (bijvoorbeeld een Wii U-systeem), kun je in plaats daarvan je Nintendo Network ID invoeren voor een tijdelijk lidmaatschap.
Nintendo Network ID gebruiken

TM_ClubNintendo_Lifestyle2.png

Hoeveel sterren krijg ik voor de producten die ik registreer?

 • Welkomstbonus voor aanvankelijke registratie als lid van Club Nintendo = 250 sterren

Registratie van hardware en invullen enquête

 • Wii U-systeem = 1000 sterren
 • Nintendo 3DS = 750 sterren
 • Nintendo 2DS = 500 sterren
 • Wii-systeem = 1000 sterren
 • Nintendo DS = 500 sterren

Bezoek deze pagina voor een uitgebreid overzicht van alle systemen.

Registratie van verpakte software en invullen enquête

 • Wii U-software = 250 sterren
 • Nintendo 3DS-software = 250 sterren
 • Wii-software = 200-250 sterren
 • Nintendo DS-software = 200-250 sterren

Downloaden van software op een systeem gekoppeld aan Club Nintendo en invullen enquête

 • Wii U-software die ook in verpakte vorm verkrijgbaar is = 250 sterren
 • Nintendo 3DS-software die ook in verpakte vorm verkrijgbaar is = 250 sterren. De enquête binnen 28 dagen na het downloaden invullen = 250 extra sterren
 • WiiWare op Wii, Nintendo DSiWare op Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, Virtual Console op Wii = 50 sterren (op dit moment niet beschikbaar)