• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Klim naar nieuwe hoogten, geniet van golf en run je eigen dierentuin met de downloads van deze week


    13-11-2009

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    My Zoo
    De makers van My Aquarium presenteren My Zoo, waarin je allerlei dieren kunt verzorgen in je eigen dierentuin. Voer dagelijkse klusjes uit zoals het schoonmaken en voeden van grote en kleine dieren, van gordeldieren tot olifanten! Binnenkort kun je nog meer dieren downloaden!

    Rock N' Roll Climber
    Rock de pan uit met deze unieke WiiWare-titel! Rock N' Roll Climber combineert de klimsport met rockmuziek, zodat je vanuit je huiskamer grote hoogten kunt bereiken. Bedwing de wanden met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk en stel je coördinatievermogen op de proef met het optionele Wii Balance Board.

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    NINJA GAIDEN – Virtual Console Arcade
    Of je het nu kent als Ninja Gaiden of als Shadow Warriors, dit klassieke opzijscrollende vechtspel levert volop spektakel! Deze originele speelhalhit van TECMO bevat naast een stand voor één speler ook een coöperatieve stand voor twee spelers. Geniet van zes levels vol intense, acrobatische vechtactie!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    A Little Bit of… Nintendo Touch Golf
    Swing met kracht, sla met nauwkeurigheid en schuif met precisie… allemaal met het touchscreen. Deze realistische golfsimulatie is geschikt voor zowel beginners als experts en bevat een unieke Challenge-stand met speciale, op golf gebaseerde missies!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.