• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • NEW PLAY CONTROL! Donkey Kong Jungle Beat komt op 5 juni naar de Wii


    05-05-2009

    5 mei 2009 -  De meest populaire reuzenaap ooit is terug voor een spelervaring die de pan uit swingt. Donkey Kong Jungle Beat, één van de creatiefste spellen van de laatste jaren, wordt op 5 juni toegevoegd aan de NEW PLAY CONTROL!-serie voor Wii!

    Bestuur Donkey Kong, één van de beroemdste personages van Nintendo en versla de monsters die de verschillende koninkrijken van zijn wereld zijn binnengedrongen. Spring en slinger je een weg van platform naar platform, maar vergeet niet dat het bereiken van de uitgang in dit spel niet voldoende is. In plaats daarvan moet je inventief gebruik maken van de bewegingsgevoelige besturing met Wii-afstandsbediening en Nunchuk om combo’s te maken en zoveel mogelijk bananen te verzamelen. Zwiep en zwaai op verschillende manieren met je Wii-afstandsbediening om je vijanden te trakteren op speciale aanvallen en vernietigende geluidsgolven!

    Iwata Asks

    Deze nieuwe versie van het spel is helemaal geoptimaliseerd om de mogelijkheden van de Wii zo goed mogelijk te benutten. Daarnaast zijn ook twee geheel nieuwe stages toegevoegd. Hierdoor mogen zowel fans van het origineel als nieuwkomers dit unieke spel niet missen. Elk level biedt tal van platformuitdagingen om te overwinnen, kleurrijke beesten om te verslaan en geheime bananen om te ontdekken. Alleen de allerbeste spelers zullen ze allemaal kunnen vinden!

    Iwata Asks

    Maak kennis met nieuwe vijanden zoals Thumpskull en de elektrisch geladen Buzzball. Verzamel nieuwe bonussen en gebruik nieuwe wapens. NEW PLAY CONTROL! Donkey Kong Jungle Beat biedt het beste van het origineel met tal van fantastische extra’s.

    Vanaf 5 juni is NEW PLAY CONTROL! Donkey Kong Jungle Beat voor de Wii verkrijgbaar in Europa.