• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Pikmin 2 en Donkey Kong Jungle Beat worden toegevoegd aan de NEW PLAY CONTROL!-serie


    12-03-2009

    18 maart 2009 - PIKMIN 2 en Donkey Kong Jungle Beat, twee van de meest geprezen games van de afgelopen jaren, komen naar de Wii! Net als de andere spellen in de NEW PLAY CONTROL!-serie zijn de games voorzien van een nieuwe besturing en andere extra’s,  om ze in topvorm te presenteren aan een nieuwe generatie Nintendo-fans.

    In de NEW PLAY CONTROL!-serie zijn eerder al het originele PIKMIN en Mario Power Tennis verschenen. Ook deze klassiekers zijn aangepast om gebruik te maken van de unieke bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening. Naast de nieuwe besturing zijn de games ook op andere punten geoptimaliseerd. Ze worden nu bijvoorbeeld in breedbeeld weergegeven.

    PIKMIN 2 wordt op 24 april in Europa gelanceerd. In dit tweede Pikmin-avontuur keert Captain Olimar, dit keer vergezeld door zijn assistent Louie, terug naar de planeet van de Pikmin. Zijn doel is om zoveel mogelijk schatten te verzamelen. Dit vervolgspel overtreft zijn voorganger met nieuwe soorten Pikmin, meer levels, willekeurig gegenereerde kerkers en een spannende Battle Mode voor twee spelers. Daarnaast zijn tal van kunstige details toegevoegd waardoor het spel een nog meer betoverende sfeer ademt dan het eerste deel.

    Voor spelers die zich willen verdiepen in de achtergronden van het leven op de Pikmin-planeet voorziet PIKMIN 2 in een Piklopedia. Dit is een in-game-lijst met alle planten en wezens die de speler tijdens zijn verkenningstochten is tegengekomen; van Bulborbs tot Wollyhops.

    Op vergelijkbare wijze biedt de nieuwe schattenlijst in het spel een overzicht van alle schatten die de speler tijdens het avontuur heeft verzameld. Er zijn in totaal 201 schatten te verzamelen op de Pikmin-planeet. En om deze allemaal te veroveren moeten heel wat vijanden en puzzels worden overwonnen. Gelukkig kunnen Olimar en Louie hierbij weer rekenen op de hulp van de Pikmin, waaronder twee geheel nieuwe soorten. De paarse Pikmin zijn sterk genoeg om de zwaarste dingen te tillen, terwijl de witte Pikmin immuun zijn voor gif en het talent hebben verborgen schatten op te merken. Strategisch gebruik van deze en andere vaardigheden is in PIKMIN 2 de sleutel tot het succes!

    Doordat Olimar, Louie en de Pikmin met de Wii-afstandsbediening sneller en gemakkelijker dan ooit bestuurd kunnen worden, zullen zowel bestaande fans als nieuwkomers optimaal genieten van de strategische en meeslepende uitdagingen in  NEW PLAY CONTROL! PIKMIN 2.

    Bij de lancering van Donkey Kong Jungle Beat voor de GameCube werd deze game geprezen als één van de meest vernieuwende games ooit – en deze zomer komt hij naar de Wii!

    In dit avontuur bestuurt de speler Donkey Kong, de beroemdste aap ter wereld en één van de supersterren van Nintendo. Springend, vechtend en slingerend moet Donkey zich een weg banen door weelderige jungles vol verrassingen. Daarbij is het niet voldoende om simpelweg het eind van een level te bereiken. Onderweg moeten zoveel mogelijk bananen worden verzameld en deze score kan door het uitvoeren van combo’s nog eens extra worden opgevoerd.

    Donkey Kong wordt dit keer bestuurd met de richtingsstick van de Nunchuk, terwijl de speler stoten en andere speciale bewegingen kan maken door met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk te zwaaien.

    Mede door twee geheel nieuwe levels is dit avontuur verplichte kost, zowel voor liefhebbers van het origineel als voor gamers die dit unieke spel nog nooit hebben gespeeld.

    Naast nieuwe vijanden als de stampvoetende Thumpskull en de elektrisch geladen Buzzball, zijn er ook nieuwe bonussen om  te verzamelen en nieuwe wapens die je kunt gebruiken. Hierdoor biedt de NEW PLAY CONTROL!-versie van Donkey Kong Jungle Beat nog meer uitdagingen en plezier!

    Zwaai met je Wii-afstandsbediening en Nunchuk om beestachtige uitdagingen te overwinnen in NEW PLAY CONTROL! Donkey Kong Jungle Beat of gebruik de aanwijzer van de Wii-afstandsbediening om je Pikmin aan het werk te zetten in NEW PLAY CONTROL! PIKMIN 2. Zo kun je deze fantastische spellen op heel nieuwe manieren beleven!