• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    25-06-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


     

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    The Tales of Bearsworth Manor - Chaotic Conflicts
    In een vervallen villa schuilt een uiterst vreemd prentenboek. Ga de strijd aan door met de Wii-afstandsbediening geanimeerde papieren beren naar de pagina’s van het boek te gooien. Gebruik alle hulpmiddelen die je ter beschikking staan om de blauwe edelstenen die je hebt gevonden te beschermen tegen Kina, het mysterieuze jongetje dat de villa bewoont.

    The Tales of Bearsworth Manor - Puzzling Pages
    In een vervallen villa schuilt een uiterst vreemd prentenboek. Los innovatieve puzzels op door met de Wii-afstandsbediening geanimeerde papieren beren naar de pagina’s van het boek te gooien. Pak al het rode snoep door op slimme wijze van de unieke omgeving gebruik te maken en je beren strategisch in te zetten. Duik in het spannende verhaal van Pina, het mysterieuze jonge meisje dat de villa bewoont.

    Speel beide spellen uit om een nóg merkwaardiger mysterie te onthullen...

    Art Style: light trax
    Doorbreek de snelheid van het licht in dit unieke racespel uit de Art Style-serie, dat het genre herdefinieert. In Art Style: light trax bestuur je een lichtstraal en neem je het op tegen andere lichtstralen in een race naar de eindbestemming. Snel voort over circuits met wisselende 2D- en 3D-aanzichten, raak spurtpanelen om meer snelheid te maken en ontwijk obstakels zodat je geen seconde verliest. Een eenvoudige besturing, uitdagende gameplay en een spetterende elektronische soundtrack maken van Art Style: light trax een racespel dat zijn tijd lichtjaren vooruit is.

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Hello Flowerz
    Welkom bij “Hello Flowerz”, het tuinierspel waarin je plezier kunt maken met bloemen. Zaai je favoriete bloemen in, verzorg ze en laat ze tot grote, gezonde bloemen groeien. Gebruik je bloemen om prachtige boeketten te maken en stuur deze in voor de wedstrijden die regelmatig gehouden worden. Geef je eigen tuinen vorm, verplaats bloemen en rangschik verschillende onderdelen.

    Music on: Retro Keyboard
    Verander je Nintendo DSi in een volledig electronisch keyboard met een grote verscheidenheid aan geluiden en ritmes van de legendarische computers en spelcomputers van de jaren '80. Perfect voor retro-fans! Of je nu een volleerd muzikant bent of je eerste muzikale stappen zet, Retro Keyboard helpt je bij het vormgeven van je inspiratie, waar dan ook.

    Real Crimes: Jack the Ripper
    Jack the Ripper - het geweldige en succesvole verborgen voorwerpen-spel met de prachtige graphics is nu verkrijgbaar via DSiWare. Reis terug naar het Londen van 1880 en help de  detectives van Scotland Yard met het oplossen van de misdaad van de eeuw. Bezoek wereldberoemde locaties als Piccadilly Circus en Buckingham Palace. Onderzoek plaatsen des misdrijfs en los minipuzzels op in je zoektocht naar aanwijzingen.

    Date or Ditch
    Denk je dat je een echte Casanova bent? Date or Ditch is een meeslepend date-avontuur voor zowel jongens als meisjes, waarin je in een zich ontwikkelen scenario op de proef wordt gesteld. Ontdek unieke gameplay die sociale simulatie, hilarische tweegesprekken en leuke quizzen combineert. Date gerust, maar een verrassingsoptreden van een ex kan je liefdesgeschiedenis wel eens wat meer peper geven. De liefde is altijd al een spel geweest. Nu is het gewoon leuker geworden.

    24/7 Solitaire
    24/7 Solitaire bevat 24 variaties van de meest bekende en geliefde spellen voor een speler, waaronder Klondike, Freecell, Spider, Pyramid, Yukon en 7 versies van Peg-Solitaire. De meeste spellen hebben aanpasbare spelinstellingen, waardoor je van het spel kunt genieten met regels naar jouw smaak. Met instructies op het scherm kun je de nieuwste variaties op Solitaire leren.

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.