• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 3D-video’s opnemen met de Nintendo 3DS vanaf november en nieuwe informatie over Mario Kart 7!


    21-10-2011

    21 oktober 2011 – Nintendo 3DS™-bezitters kunnen binnenkort 3D-video‟s opnemen, nieuwe puzzels proberen in het StreetPass Mii-park en diverse nieuwe Nintendo 3DS-spellen downloaden. Daarnaast verschijnt ook nieuwe content van leveranciers als Red Bull, Eurosport en Aardman Animations.

    3D Video Capture

    De Nintendo 3DS systeemupdate voor eind november geeft Nintendo 3DS-bezitters toegang tot een reeks nieuwe functies en verbeteringen, waaronder het opnemen van 3D video‟s. Hiermee kunnen gebruikers 3D-video‟s van maximaal tien minuten opnemen of hun eigen 3D stop-motion-animatiefilms maken. De update voegt ook nieuwe puzzels toe aan Puzzle Swap in het StreetPass Mii-park en een nieuwe kerker aan het StreetPass-spel Mii in misère. Andere functies worden later bekend gemaakt.

    Laurent Fischer, managing director, marketing & PR van Nintendo of Europe:

    “We streven er steeds naar onze fans leuke ervaringen te bieden, en dat is precies wat we doen met deze nieuwe mogelijkheden en functies voor de Nintendo 3DS. We kijken ook uit naar de geweldige titels die we de komende maanden lanceren, zoals Super Mario 3D Land™ op 18 november en Mario Kart™ 7 en Super Pokémon™ Rumble op 2 december.”

    Iwata vraagt: Mario Kart 7

    Ook is er meer bekend gemaakt over het binnenkort te verschijnen Mario Kart 7. Naast een nieuwe 'Community'-mogelijkheid waarmee spelers online groepen aan kunnen maken met andere Mario Kart-fans, zal het spel tevens StreetPass-, SpotPass- en Mario Kart Channel-mogelijkheden bevatten. Je kunt zien hoe Nintendo-directeur Satoru Iwata sommige van deze onderdelen bespreekt met Hideki Konno in onze nieuwe Iwata vraagt-video, hier. Let op: deze video is op dit moment alleen verkrijgbaar met Engelse ondertiteling.


     

    SpotPass-content

    De SpotPass™-functie van de Nintendo 3DS zorgt ervoor dat gebruikers diverse content automatisch op hun Nintendo 3DS ontvangen, bijvoorbeeld 3D-video‟s voor Nintendo Video™, berichten, extra content voor software en systeemupdates. Binnenkort zijn ook een serie unieke 3D-videoclips van Red Bull en spectaculaire WATTS-sportvideo‟s van Eurosport te downloaden en in 3D bekijken op de Nintendo 3DS. Begin volgend jaar verschijnt daarbovenop nog eens een reeks hilarische en exclusieve 3D Shaun the Sheep-filmpjes van Aardman, de makers van Wallace en Gromit.

    Spellen die binnenkort beschikbaar zijn in de Nintendo eShop

    Naast de systeemupdate van het Nintendo 3DS-systeem en de reeks 3D-content die gebruikers via SpotPass ontvangen, voegt Nintendo ook een aantal nieuwe Nintendo 3DS-titels toe aan de Nintendo eShop.

    Freakyforms: Your Creations, Alive! moedigt aan je verbeelding de vrije loop te laten. Creëer eigen “formees” vanuit het niets en begin een verkenningstocht op een planeet vol wonderlijke verrassingen. In de loop van je avontuur verwerf je toegang tot tientallen nieuwe lichaamsdelen voor je creaties, en je krijgt zelfs het vermogen om de wereld rondom je te veranderen. Deel je favoriete formees met anderen via StreetPass en QR-codes. Verkrijgbaar vanaf 10 november 2011 voor € 6,-.

    3D Classics Kirby's Adventure is één van de mooiste spellen voor de NES en keert terug als onderdeel van de 3D Classics-serie. Je ziet Dream Land voor het eerst tot leven komen in prachtige 3D-beelden. Verkrijgbaar vanaf 17 november 2011 voor € 6,-.

    Pullblox is een unieke mix van puzzel- en platformelementen, waarin je blokken moet verschuiven om een trapje naar je doel te vormen. Er zijn meer dan 250 levels die je vaardigheid en je brein zwaar op de proef stellen. Je kunt ook je eigen puzzels ontwerpen en met andere spelers delen. Verkrijgbaar vanaf december 2011 voor € 6,-.

    Met Nintendo Brievenbus kun je berichten uitwisselen met vrienden via StreetPass en SpotPass. Je kunt zelfs je eigen 3D-foto‟s en stemopnames meesturen met de berichten. Gratis verkrijgbaar vanaf december 2011.

    Dillon's Rolling Western: rol met een cowboy-gordeldier over je vijanden. Actie en strategie vloeien samen in een wildwestavontuur zoals je dat nooit eerder hebt gezien. Komt in het eerste kwartaal van 2012 beschikbaar.

    Vergeet niet dat de meer dan 1000 spellen, die reeds zijn verschenen voor de Nintendo DS™ en Nintendo DSi™, ook speelbaar zijn op de Nintendo 3DS. Met functie „ouderlijk toezicht‟ bepalen ouders tot welke content hun kinderen toegang krijgen. Nintendo geeft elke speler de keuze of ze hun spellen in 2D of 3D willen spelen, dankzij de 3D-schuifknop is het gemakkelijk om het niveau van het 3D-effect te veranderen of dit uit te schakelen. Ga voor meer informatie over deze en andere functies naar de officiële Nintendo 3DS-site.