• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk nog meer geweldige inzendingen voor onze Maak je eigen Zelda Flipnote-wedstrijd


    16-12-2011

    De 'Maak je eigen Zelda Flipnote'-wedstrijd werd van 8 augustus tot en met 9 september 2011 gehouden om het 25-jarige jubileum van de Legend of Zelda-serie te vieren. In deze wereldwijde wedstrijd vroegen we Nintendo DSi- en Nintendo DSi XL-bezitters om een van de drie soundtracks te kiezen en eigen Flipnotes te maken die op de muziek aansloten, met personages, locaties en thema's uit de Legend of Zelda-serie.

    Alle winnaars zijn gekozen en hun inzendingen kunnen op dit moment bekeken worden  via Flipnote Hatena op Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, op de site van het 25-jarige jubileum van Zelda, in de eShop van Nintendo 3DS en zelfs in het Nintendo-kanaal op Wii!

    Naas de fantastische winnende inzendingen willen we ook een aantal geweldige Flipnotes die een eervolle vermelding verdienen in de schijnwerpers zetten. Hiermee bedoelen we Flipnotes die niet in de top terecht kwamen, maar die desondanks toch indruk op de jury maakten - naast een paar hele speciale Flipnotes van de hand van de Japanse kunstenaars Kiyokazu Arai en Isami Nakagawa! Als je deze nieuwe verzameling van Zelda Flipnotes iwilt bekijken, ga dan nu naar Flipnote Hatena op je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL!

    Voor meer informatie over de software die is gebruikt voor het maken van deze Flipnotes, kun je terecht op onze pagina van Flipnote Studio voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL.