• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Gratis Pokédex 3D – zie Pokémon in 3D tot leven komen


    03-06-2011

    3 juni 2011 – Pokémon Black Version en Pokémon White Version, die eerder dit jaar in Europa werden uitgebracht voor de Nintendo DS, hebben 150 nieuwe Pokémon op de wereld gezet. Die Pokémon kun je nu voor het eerst zien in prachtige 3D, dankzij de Nintendo 3DS.

    Als Pokédex 3D op 7 juni in de Europese Nintendo eShop verschijnt, kun je je Pokémon-gegevens compleet maken door via SpotPass verbinding te maken met vrienden. Bekijk de Pokémon in 3D, en laat ze met Augmented Reality tot leven komen om 3D-foto's te maken.

    In Pokédex 3D vind je een schat aan informatie over de Pokémon die je tegenkomt in Pokémon Black Version en Pokémon White Version, zonder dat je in het bezit hoeft te zijn van die titels. Pokédex 3D is de meest uitgebreide en gedetailleerde Pokédex tot nu toe, waarmee Pokémon op een realistische manier tot leven komen. Bekijk de driedimensionale Pokémon van alle kanten, in verschillende poses en met grappige animaties.

    Iwata Asks

    Nadat je Pokédex 3D gratis en voor niets hebt gedownload met je Nintendo 3DS, beschik je over informatie over zestien Pokémon. Informatie over andere Pokémon kun je verzamelen door een draadloze verbinding te maken met vrienden, door speciale AR Markers voor Pokédex 3D te scannen of via SpotPass.

    De SpotPass-functie maakt verbinding met compatibele openbare toegangspunten, en met de breedband internetverbinding die je thuis hebt – zelfs als het systeem in de slaapstand staat. Als je eenmaal een verbinding hebt, ontvangt je Nintendo 3DS regelmatig nieuwe gegevens en updates, en kun je tot drie Pokémon per dag verzamelen.

    Om alle Pokémon-data te verzamelen moet je gegevens uitwisselen met vrienden en speciale AR Markers verzamelen. Maak dus snel een verbinding met het internet en houd je open ogen voor een aantal heel bijzondere downloads.

    In Pokédex 3D kun je niet alleen 3D-beelden van je favoriete Pokémon bekijken, je leert er meer over Pokémon dan ooit tevoren. Je kunt lijsten bekijken, Pokémon vergelijken en gegevens over de verschillende Pokémon sorteren. Behalve de belangrijkste gegevens, vind je er uitgebreide achtergrondinformatie, zoals bij welk level ze evolueren of nieuwe moves leren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je Pokémon-kennis bij te spijkeren. Binnen de kortste keren kun je jezelf een echte Pokémon-expert noemen!

    Als het je leuk lijkt om een foto te maken van jezelf en je favoriete Pokémon, dan is dit je kans. Elke Pokémon in Pokédex 3D is voorzien van een eigen AR Marker – een kleine zwart-witafbeelding waarmee je de Pokémon via Augmented Reality in 3D tot leven wekt. Je kunt de AR Marker overal plaatsen, waarna de Pokémon eruit tevoorschijn springt. Het is zelfs mogelijk om groepsfoto's te maken door verschillende AR Markers bij elkaar te plaatsen.

    Iwata Asks

    Als je de AR Viewer gebruikt, komen je Pokémon tot leven en reageren ze op allerlei voorwerpen – bepaalde voorwerpen lokken verschillende reacties uit. Probeer maar eens wat verschillende voorwerpen uit en kijk hoe ze reageren! Het is zelfs mogelijk om bestaande foto's op een SD-kaart van Pokémon te voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, en naarmate je meer AR Markers verzamelt, speel je steeds meer opties vrij!

    Iwata Asks

    Als op 7 juni 2011 de volgende Nintendo 3DS-systeemupdate wordt uitgebracht, kun je Pokédex 3D gratis downloaden in de Nintendo eShop.