• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Iwata vraagt: Game & Watch


    28-11-2011

    In dit interview haalt Nintendo-directeur Satoru Iwata herinneringen op met de ontwikkelaars van de klassieke draagbare elektronische Game & Watch-spellen.

    In dit interview leggen de ontwikkelaars uit waar ze hun ideeën vandaan haalden, vertellen ze over het handwerk wat nodig was om elk afzonderlijk stukje hardware te produceren - en zelfs over hoe het actief helpen bij de verkoop in winkels rond kerstmis hun hielp bij hun werk aan de hele reeks!

    Ga voor verhalen over de beginjaren van Nintendo's videospelverleden naar ons Iwata vraagt-gedeelte en lees Iwata Vraagt: Game & Watch.

    En als al die verwijzingen naar de geschiedenis van videospellen je in de stemming voor oldschoolpret heeft gebracht, dan is het goed te weten dat een reproductie van Game & Watch: Ball (het eerste spel in de reeks) nu verkrijgbaar is in de sterrencatalogus van Club Nintendo! Ga meteen naar het sterrencatalogusgedeelte voor meer informatie over dit stukje videospelgeschiedenis.

    Nog geen lid van Club Nintendo? Wil je dat wel worden? Ga dan naar ons Club Nintendo-gedeelte waar je een account aan kunt maken en daar vandaag nog de vruchtenvan kunt plukken!