Nieuwe Wii-bundel aangekondigd met Wii Sports, Wii Party en Nieuw Wii-model


17-08-2011

17 augustus  2011 – Met het einde van de zomer op komst en de blik alweer gericht op de feestdagen, breekt de tijd aan voor plezier en spellen met vrienden en familie. Vanaf oktober ligt er een nieuwe, voordelige Wii-bundel in de winkel, die bestaat uit een nieuw model van het Wii-systeem en de spellen Wii Sports en Wii Party – een ideaal geschenk voor de familie!

Met meer dan 80 superleuke en hilarische minigames, zorgt Wii Party echt voor leven in de woonkamer. Speel met maximaal vier Wii-afstandsbedieningen en geef je zelfgemaakte Mii-personage de hoofdrol als nooit tevoren. Speel met- of tegen elkaar in 13 verschillende spelstanden en beleef zelf hoe voor het eerst de actie van het televisiescherm naar de huiskamer wordt verplaatst in de Thuisparty-stand. Zoek bijvoorbeeld onder de bank of achter de boekenkast naar verborgen Wii-afstandsbedieningen in het spel Speurneus of zorg dat je niet de laatste speler bent die de afstandsbediening in zijn hand houd in Tijdbom. Wii Party bevat daarnaast nog de spelstanden Duogames en Partygames – met hun grote diversiteit aan uitdagingen die jou en je vrienden en familie nog lang in hun greep zullen houden.

Ook inbegrepen in deze voordelige bundel is de originele klassieker Wii Sports, dat vijf afzonderlijke, door de Wii-afstandsbediening gedreven sportervaringen met bewegingsgevoelige besturing bevat. Zwaai de Wii-afstandsbediening als een racket in Tennis en houd hem vast als een honkbalknuppel klaar voor het slaan van een home run in Baseball. In Golf hou je de controller vast als een club en swing je heel natuurlijk om de bal op de green te krijgen en in Bowling breng je hem omhoog en zwaai je met je arm om de bal te laten rollen. In Boxing tenslotte, gebruik je de Nunchuk-controller als je ene handschoen en de Wii-afstandsbediening als de andere, om te ontwijken en te stoten.

De nieuwe Wii-bundel levert niet alleen veel voordeel aan Europese fans, maar introduceert tevens een gestroomlijnd Wii-systeem met een enigzins andere configuratie, die ontworpen is om horizontaal gepositioneerd te staan, in plaats van verticaal.

De nieuwe Wii-bundel zal vanaf oktober 2011 in Europese winkels liggen en bevat het nieuw geconfigureerde Wii-systeem in wit, een Wii-afstandsbediening Plus- en Nunchuk-controller en de spellen Wii Sports en Wii Party. Deze herfst zullen er nog een aantal andere Wii-bundels aangekondigd worden, allemaal met geweldig voordeel. Zorg dat je deze aankondigingen niet mist!