• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo 3DS-ambassadeursprogramma


    28-07-2011

    Nintendo heeft vandaag een wereldwijde wijziging van de inkoopprijs voor de detailhandel van Nintendo 3DS aangekondigd. In Europa zal deze wijziging vanaf 12 augustus van toepassing zijn.

    Het is eerder voorgekomen dat wij, Nintendo, de inkoopprijs voor de detailhandel voor onze videospelsystemen een bepaalde periode na de lancering hebben verlaagd om daarmee een breder publiek te bereiken. Het is in de geschiedenis van Nintendo echter niet eerder voorgekomen dat we de inkoopprijs voor de detailhandel zo ingrijpend verlaagd hebben in minder dan 6 maanden na lancering.

    Misschien zorgt deze beslissing ervoor dat de loyale fans die Nintendo 3DS vanaf het begin ondersteund hebben met een gevoel van ontevredenheid achterblijven en dit is zeker niet onze bedoeling. Iedereen die Nintendo 3DS vanaf het begin ondersteund heeft, is erg belangrijk voor Nintendo en we willen onze dankbaarheid tonen door je gratis 20 downloadbare spellen uit de Nintendo eShop aan te bieden.

    Deze gratis spellen zullen beschikbaar zijn voor iedereen die een Nintendo 3DS-systeem heeft en zich tenminste één keer voor 23:59 uur op 11 augustus aanstaande via een draadloos breedbandinternetsignaal heeft verbonden met de Nintendo eShop. Deze Nintendo 3DS-systemen zullen automatisch geregistreerd en gekwalificeerd worden voor de Nintendo 3DS-ambassadeurspromotie. Ga voor informatie en een uitlegvideo over hoe je je Nintendo 3DS met het internet verbindt, naar de Nintendo 3DS-site.

    1. Met ingang van 1 september a.s., kunnen Nintendo 3DS-ambassadeurs gratis 10 NES™ Virtual Console™-spellen downloaden, voordat deze voor anderen verkrijgbaar zullen zijn in de Nintendo eShop. Deze spellen, waaronder Super Mario Bros.™, Donkey Kong Jr.™, Balloon Fight™, Ice Climber™ en The Legend of Zelda™, zullen worden uitgebracht als te betalen downloadbare spellen, maar ambassadeurs kunnen ze gratis, nog voor de lancering, downloaden. Zodra de te betalen versies van de spellen later dit jaar beschikbaar zijn in de Nintendo eShop, kunnen ambassadeurs deze updates ook kostenloos downloaden.

    2. Tegen het einde van 2011 zal Nintendo ambassadeurs tevens 10 Game Boy Advance Virtual Console-spellen schenken. Onder deze spellen bevinden zich Yoshi’s Island™: Super Mario™ Advance 3, Mario Kart™: Super Circuit, Metroid™ Fusion, WarioWare™, Inc.: Minigame Mania en Mario vs. Donkey Kong™. Deze spellen zullen exclusief verkrijgbaar zijn voor ambassadeurs en Nintendo heeft op dit moment geen plannen deze spellen in de toekomst beschikbaar te maken voor andere Nintendo 3DS-eigenaren.

    Meer informatie over deze promotie zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.