• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo onthult line-up spellen voor zomer/herfst 2011


    30-06-2011

    30 juni 2011 – Het wordt een geweldige zomer voor bezitters van een Nintendo 3DS™, Nintendo DS™ en Wii™, kijkend naar de line-up van games die Nintendo aankondigt voor de zomer en herfst van 2011.

    Om te beginnen de langverwachte terugkeer van Fox McCloud. Op 9 september 2011 is de vos weer helemaal terug in Star Fox 64™ 3D voor de Nintendo 3DS. Deze aangepaste versie van het origineel voor de Nintendo® 64 biedt onder andere sterk verbeterde graphics met veel meer details. Naast de traditionele besturing en nieuwe functies van de Nintendo 3DS, kun je voor de besturing nu ook de gyrosensor en bewegingssensor gebruiken. De binnenste camera wordt tijdens je strijd tegen vrienden gebruikt om de gezichten van alle spelers in beeld te brengen, zodat je tijdens de verhitte luchtgevechten live elkaars gezichtsuitdrukkingen kunt volgen.

    In Resident Evil: The Mercenaries 3D moet je met bekende personages uit heden en verleden van de Resident Evil-serie zien te overleven in een race tegen de klok. Stort je in de bloedstollende actie met beroemde Resident Evil-personages als Albert Wesker, Chris Redfield en, debuterend in een Mercenaries-spel, Claire Redfield. Op je pad tref je enkele van de gruwelijkste wezens uit de serie, zoals de Executioner en PopoKarimu. Baan je een weg voorbij deze en andere monsters in aangepaste stages uit Resident Evil™ 4 en Resident Evil™ 5, en probeer zoveel mogelijk vijanden te verslaan voordat de tijd is verstreken. Resident Evil: The Mercenaries 3D wordt op 1 juli 2011 gelanceerd voor de Nintendo 3DS.

    Sinds de Nintendo eShop is geopend op de Nintendo 3DS, heeft die virtuele winkel al heel wat moois geleverd. Zoals de 3D-versie van het klassieke NES™-spel Excitebike™, die als onderdeel van de nieuwe 3D Classics-reeks voor beperkte tijd gratis kan worden gedownload, en Pokédex™ 3D, de gratis applicatie die Pokémon in volledig 3D tot leven wekt.
    Om voor elk wat wils te bieden, zijn in de eShop inmiddels ook diverse Virtual Console™ -spellen verkrijgbaar die eerder verschenen voor de Game Boy™ en Game Boy™ COLOR, zoals The Legend of Zelda™: Link's Awakening DX, Super Mario Land™, Alleyway™, Tennis & Donkey Kong™.

    Op Bionis en Mechonis voeren de Homs en Mechon een bittere strijd. Xenoblades Chronicles wekt deze strijd tot leven met adembenemende graphics en een betoverende soundtrack. Dit epische avontuur wordt op 2 september 2011 gelanceerd voor de Wii en laat een verfrissende wind door het RPG-genre waaien met realtime-gevechten en grote vrijheid om je eigen gang te gaan.

    Klik hier voor een blik op een greep spellen die uit zullen komen voor Nintendo 3DS, Wii en de Nintendo DS-systeemfamilie tijdens de zomer/herfst van 2011.

    Naast bovenstaande titels heeft Nintendo voor Mario-fans later dit jaar nog een leuke verassing in petto. Spelers kunnen dan namelijk niet één maar twee grote Mario-spellen voor de Nintendo 3DS verwachten: Mario Kart™ (voorlopige titel) en Super Mario ™ (voorlopige titel). Nintendo DS-bezitters kunnen ondertussen uitzien naar een nieuw avontuur van Professor Layton in Professor Layton and the Spectre’s Call™ (Nintendo) terwijl The Legend of Zelda™: Skyward Sword (Nintendo) en Kirby™ Wii (Nintendo) nog in 2011 voor de Wii verschijnen.