• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: Solatorobo: Red the Hunter voor Nintendo DS


    01-07-2011

    Neem een vlucht door deze eigenaardige wereld die geheel uit zwevende eilanden bestaat, die bevolkt wordt door katachtige en hondachtige mensen, en waar robots, luchtschepen en steampunktechnologie bij het dagelijks leven horen. Dit is de magische omgeving van Solatorobo: Red the Hunter voor Nintendo DS. De grote namen in de Japanse animatiewereld werkten mee aan deze meeslepende RPG, die daardoor een lust voor het oog is geworden!

    Je neemt de rol aan van Red Savarin, een bijdehante premiejager die betrokken raakt bij verwikkelingen die het einde van de wereld kunnen betekenen. Red is de enige die dit kan tegenhouden! Om de wereld zonder zorgen zwevende te houden, moet je leuke, uitdagende opdrachten uitvoeren en vijanden verslaan door hen te grijpen, te gooien en te beuken met je persoonlijke mecharobot DAHAK.

    Als je op zoek bent naar prachtig artwork, trailers en veel meer informatie over deze interessante nieuwe titel voor Nintendo DS, bezoek dan snel onze officiële website van Solatorobo: Red the Hunter.

    Solatorobo: Red the Hunter is nu verkrijgbaar, alleen voor de Nintendo DS-systemen.