• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Stem op alternatieve covers voor The Last Story en Pandora’s Tower


    11-11-2011

    11 november 2011 The Last Story en Pandora's Tower zijn twee spectaculaire actie-RPG’s die in 2012 exclusief voor de Wii worden gelanceerd. Net als bij het eerder dit jaar verschenen Xenoblade Chronicles willen we fans de kans bieden om te stemmen op het artwork dat op de omkeerbare hoezen van deze spellen komt te staan als ze volgend jaar in Europa verschijnen.

    Het stemmen begint vandaag en eindigt op 15 november. Om te stemmen kun je gewoon op je favoriete cover klikken en eventueel de links naar Facebook en Twitter gebruiken om jouw keuze op deze sociale netwerken te delen. Je mag zo vaak stemmen als je wilt voor de covers van The Last Story of Pandora's Tower – of beide!

    De covers die op 15 november 2011 de meeste stemmen hebben gekregen, worden gebruikt voor de omkeerbare hoezen van Pandora’s Tower en The Last Story. Beide Wii-spellen komen in 2012 naar Europa.

    Ga om te stemmen en voor meer informatie naar laststory.nintendo.nl of pandorastower.nintendo.nl!

    Fans van Xenoblade Chronicles en The Last Story kunnen ook terecht bij een speciale update in ons Iwata vraagt-gedeelte: sinds heel kort staat hier Iwata vraagt: In gesprek met Takahashi & Sakaguchi.

    Deze veteranen bespreken een grote verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder hun tijd bij Square en hun samenwerking aan Final Fantasy-projecten, verlies en winst in spelontwikkeling over de jaren, de rol van Japanse RPG's op het wereldtoneel en het werken met Nintendo aan de Wii-RPG's van hun eigen bedrijven.

    Xenoblade Chroniclesligt nu in de winkel, alleen voor Wii. The Last Story en Pandora's Tower komen in 2012 exclusief naar Wii.