Dagelijkse puzzels voor Professor Layton en het Masker der Wonderen nu verkrijgbaar


02-11-2012

Onze excuses aan alle spelers van Professor Layton en het Masker der Wonderen die geen gebruik konden maken van de dagelijkse puzzel-functie. Deze functie levert tot een jaar na de release op 26 oktober 2012 elke dag een extra puzzel.

Door een technische storing konden fans de dagelijkse puzzels niet downloaden, maar vandaag kunnen we bevestigen dat het probleem is onderzocht en opgelost. Spelers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze door dit probleem puzzels zijn misgelopen. Wanneer een speler kiest om de dagelijkse puzzels te downloaden, worden alle puzzels die tot dat moment zijn verschenen op de SD-kaart opgeslagen.

ZO KUN JE DE DAGELIJKSE PUZZELS DOWNLOADEN:

Je kunt de dagelijkse puzzels downloaden door in het titelscherm te kiezen voor EXTRA'S, DAGELIJKSE PUZZELS en DOWNLOAD. Om de extra puzzels te kunnen opslaan, moet er genoeg ruimte beschikbaar zijn op de SD-kaart die in het Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem zit.

Spelers die eerder probeerden de dagelijkse puzzels van Professor Layton en het Masker der Wonderen te downloaden, moeten wellicht de aanvullende gegevens die hierbij zijn aangemaakt wissen van de SD-kaart die in het Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem zit. Dit werkt als volgt:

1. Ga in het HOME-menu van de Nintendo 3DS naar Systeeminstellingen
2. Kies Geheugenbeheer
3. Kies Nintendo 3DS
4. Kies Aanvullende gegevens
5. Kies de gegevens van Professor Layton en het Masker der Wonderen en tik op Wissen.

Als je dit hebt gedaan, kun je de dagelijkse puzzels opnieuw downloaden op de hierboven beschreven manier. Houd er rekening mee dat het niet nodig is om je spelbestand te wissen of het spel opnieuw te beginnen.

Als je na het volgen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de technische dienst van Nintendo voor verdere hulp.

Onze excuses voor enig ongemak dat je door de storing hebt ervaren. We hopen dat spelers vanaf nu zullen genieten van de extra puzzels die dagelijks beschikbaar komen voor Professor Layton en het Masker der Wonderen.

Professor Layton en het Masker der Wonderen is nu beschikbaar in de winkel en Nintendo eShop, exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.