Kijk op zaterdag om 13:00 naar de nieuwe Nintendo Direct


20-04-2012

Kijk je uit naar nieuwe info, trailers en ander nieuws over de laatste spellen - en spellen die nog moeten verschijnen - voor Nintendo 3DS en Wii? Dan zit je goed bij de aankomende editie van Nintendo Direct, deze zaterdag, 21 april, om 13:00.

De Europese Nintendo Direct van 21 april wordt gepresenteerd door Satoru Shibata, president-directeur van Nintendo of Europe, en bevat niet alleen de relevante hoogtepunten van de Japanse Nintendo Direct (die plaatsvindt op dezelfde datum) , maar ook aankondigingen en content die exclusief zijn voor Europa.

Hier is alles dat je moet weten als je niets wilt missen.

  • Je zult de presentatie kunnen bekijken op onze Europese Nintendo Direct-site of op onze Ustream-pagina.
  • Tijdens de presentatie zullen we de belangrijkste aankondigingen live tweeten vanaf @NintendoEurope en @NintendoNL op Twitter.
  • Daarna publiceren we de trailers die we tijdens de presentatie op onze Europese Nintendo Direct-site, waaronder uitgebreidere versies van de video's die Satoru Shibata liet zien.
  • Je kunt deze  video's niet veel later ook  in de Nintendo eShop en ons YouTube-kanaal vinden.

We hopen dat je je erop verheugt om meer te weten te komen over de spellen die je binnenkort zult kunnen spelen. Veel plezier met de presentatie!