Kijk op zaterdag om 13:00 naar de nieuwe Nintendo Direct

20-04-2012

Kijk je uit naar nieuwe info, trailers en ander nieuws over de laatste spellen - en spellen die nog moeten verschijnen - voor Nintendo 3DS en Wii? Dan zit je goed bij de aankomende editie van Nintendo Direct, deze zaterdag, 21 april, om 13:00.

De Europese Nintendo Direct van 21 april wordt gepresenteerd door Satoru Shibata, president-directeur van Nintendo of Europe, en bevat niet alleen de relevante hoogtepunten van de Japanse Nintendo Direct (die plaatsvindt op dezelfde datum) , maar ook aankondigingen en content die exclusief zijn voor Europa.

Hier is alles dat je moet weten als je niets wilt missen.

  • Je zult de presentatie kunnen bekijken op onze Europese Nintendo Direct-site of op onze Ustream-pagina.
  • Tijdens de presentatie zullen we de belangrijkste aankondigingen live tweeten vanaf @NintendoEurope en @NintendoNL op Twitter.
  • Daarna publiceren we de trailers die we tijdens de presentatie op onze Europese Nintendo Direct-site, waaronder uitgebreidere versies van de video's die Satoru Shibata liet zien.
  • Je kunt deze  video's niet veel later ook  in de Nintendo eShop en ons YouTube-kanaal vinden.

We hopen dat je je erop verheugt om meer te weten te komen over de spellen die je binnenkort zult kunnen spelen. Veel plezier met de presentatie!

Kijk op zaterdag om 13:00 naar de nieuwe Nintendo Direct