Maak kennis met New Super Mario Bros. U op de officiële website!


16-11-2012

In New Super Mario Bros. U voor de Wii U gaan Mario en zijn vrienden op pad in een gloednieuw zijwaarts bewegend 2D-avontuur. Lees er alles over op de officiële website voor New Super Mario Bros. U!

Tot vijf spelers kunnen gezamenlijk de tijd van hun leven beleven in een splinternieuw hd-avontuur. Terwijl tot vier spelers door het Mushroom Kingdom kunnen rennen, springen en stampen met hun Wii-afstandsbediening, kan een andere speler het team te hulp schieten door boostblokken te plaatsen en vijanden uit te schakelen met de Wii U GamePad.

Afgezien van het hoofdverhaal, waarin een gigantische wereld vol levels en geheimen kan worden verkend, biedt New Super Mario Bros. U een schat aan andere spelstanden. In recordrace, missies en muntengevecht wordt op unieke manieren gebruikgemaakt van de Wii U GamePad, waardoor allerlei nieuwe Mario-acties mogelijk worden. Je kunt in deze spelstanden zelfs met je eigen Mii-personage spelen!

Ga voor meer informatie over Mario's nieuwste avontuur naar de officiële website voor New Super Mario Bros. U. Wil je meer weten over de Wii U en de bijbehorende nieuwe controller, de Wii U GamePad, kijk dan snel op WiiU.nl.

New Super Mario Bros. U is vanaf 30 november 2012 verkrijgbaar, alleen voor Wii U.