• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Met Nintendo 3DS gratis online via free-hotspot.com


    01-02-2012

    1 februari 2012 - Nintendo of Europe kondigt een nieuwe samenwerking aan met free-hotspot.com, ‘s werelds grootste internationale netwerk van exclusieve gratis Wi-Fi Hotspots. Dankzij deze samenwerking krijgen Nintendo 3DS™-bezitters toegang tot meer dan 5000 Wi-Fi hotspots in 21 Europese landen. Je Nintendo 3DS zal automatisch* verbinding maken met het netwerk van free-hotspot.com in veel van de grootste fastfoodrestaurants en toonaangevende hotelketens, onder meer McDonald’s, Burger King, KFC, Subway, Ibis Hotels en Etap Hotels in Europa.

    Het is eenvoudiger dan ooit om met Nintendo 3DS verbinding te maken met het internet. Het Nintendo 3DS-systeem maakt namelijk automatisch verbinding als het ergens in Europa een toegangspunt vindt van free-hotspot.com. Eenmaal verbonden met het internet, kun je via SpotPass™ automatisch spannende en interessante content ontvangen op je Nintendo 3DS-systeem, zelfs wanneer je systeem in de slaapstand staat. De exclusieve content die je op deze manier ontvangt, bestaat bijvoorbeeld uit 3D-video’s van de Nintendo Video™-dienst, berichten, extra content voor je software en systeemupdates. Je ontvangt dit gratis, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

    Als je de volgende keer in een restaurant wacht op je bestelling, of in een hotel moet wachten om in te inchecken, kun je je Nintendo 3DS pakken om gratis naar je favoriete websites te surfen, of de Nintendo eShop te bezoeken. In deze virtuele winkel van Nintendo kun je de nieuwste downloadable titels voor Nintendo 3DS en klassiekers voor Nintendo Virtual Console™ heel gemakkelijk aanschaffen, downloaden en spelen.

    Laurent Fischer, Managing Director of European Marketing & PR van Nintendo of Europe: “Gezien hun uitgebreide Europese netwerk van Wi-Fi-toegangspunten, was het een logische beslissing om samen te werken met free-hotspot.com. De toegangspunten bevinden zich voornamelijk in populaire restaurants en hotels, plaatsen die mogelijk regelmatig door Nintendo 3DS-bezitters worden bezocht. We adviseren alle Nintendo 3DS-bezitters om hun voordeel te doen met de nieuwste systeemupdate, die goed is voor een hele reeks nieuwe functies en verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om 3D-filmpjes te maken.”

    Joseph Brunoli, Managing Director van Anacapa Holdings, Ltd., de beheerder van het free-hotspot.com netwerk, voegt daar aan toe: "Ons uitgebreide netwerk van Wi-Fi hotspots in Europa voorziet Nintendo 3DS-gebruikers van een snelle en betrouwbare internetdienst voor onderweg. Het is ons een groot genoegen om samen te werken met Nintendo en deze belangrijke samenwerking aan te mogen kondigen.”

    Ga voor meer informatie over Nintendo 3DS en SpotPass naar de officiële Nintendo 3DS website. Ga voor informatie over het uitvoeren van een systeemupdate naar de afdeling klantenservice.

    *Hiervoor dient de internetbrowser van de Nintendo 3DS geïnstalleerd te zijn. Als je deze internetbrowser nog niet hebt, dien je een systeemupdate uit te voeren op je Nintendo 3DS. Je doet dit door de systeeminstellingen te openen in het Home-menu, voor ‘Algemene instellingen’ te kiezen, naar rechts te bladeren en ‘Systeemupdate’ te kiezen.

    Over free-hotspot.com

    Anacapa Holdings, Ltd. is gevestigd te Dublin in Ierland en beheert ‘s wereld grootste netwerk van exclusieve GRATIS Wi-Fi HotSpots onder de merknaam free-hotspot.com. Het netwerk draait op basis van het “transactionele” gratis Wi-Fi model, speciaal ontworpen voor grote merken, ketens en andere consumentgerichte bedrijven om GRATIS internet aan hun klanten aan te bieden. Als deel van het free-hotspot.com-systeem stemmen gebruikers in met een inleidend, gesponsord bericht in ruil voor hun gratis internettoegang. Dit innovatieve systeem, dat de prestigieuze Wireless Broadband Innovation Award heeft gewonnen voor het Beste Openbare Wi-Fi Product, leent zich in het bijzonder goed voor Wi-Fi-netwerken in restaurants, hotels, pubs en cafés, naast winkelcentra, verkooppunten en andere door klanten bezochte omgevingen. Anacapa is opgericht in 2005, sindsdien is het free-hotspot.com netwerk gegroeid naar 5000 hotspots in 21 Europese landen.