Nog niet zo bekend met Wii U?


21-12-2012

Nu Wii U overal in Europa in de winkels ligt, is er geen beter moment om nader kennis te maken met ons nieuwe hd-systeem. Van een sterke line-up van geweldige titels en compleet nieuwe mogelijkheden voor interactie, zowel met je systeem als met andere spelers via Miiverse, kun je het nieuwe videospeljaar niet beter beginnen dan met Wii U!

Je eerste Wii U-stappen zetten is heel gemakkelijk! Verbind je systeem met het internet en voer een systeemupdate uit om Miiverse en nog vele andere geweldige online mogelijkheden aan je Wii U-belevenis toe te voegen. Je kunt zelfs je spellen spelen, terwijl de gegevens op de achtergrond gedownload worden. Zo mis je nooit een minuutje plezier dat je met Wii U kunt hebben. Onthoud echter wel dat de duur van het uitvoeren van deze systeemupdate afhankelijk is van je internetverbinding en dat het verhoogde verkeer op Nintendo's servers in de drukke periode na de release van Wii U op Nintendo's servers de downloadtijd kan verlengen. Zet je systeem niet uit en verwijder vooral niet de voeding tijdens dit proces. Lees meer over Wii U-systeemupdates en het met het internet verbinden van je systeem in ons klantenservicegedeelte.

Als je je zinnen hebt gezet op het downloaden van content in de Nintendo eShop op WiiU, dan is het Wii U Premium Pack dé bundel voor jou. Niet alleen bevat het Premium Pack meer intern flashgeheugen voor het opslaan van gedownloade spellen en andere content, maar kom je als Premium Pack-bezitter ook in aanmerking voor het speciale Nintendo Network Premium-beloningsprogramma. De Nintendo Network Premium-site is nu geopend, dus breng deze een bezoekje voor meer informatie over deze dienst!

Zowel het Wii U Basic Pack als het Wii U Premium Pack bezitten dus intern flashgeheugen voor het opslaan van gedownloade content, maar je kunt ook externe USB-opslagmedia (apart verkrijgbaar) om de opslagcapaciteit van je systeem uit te breiden. Wii U ondersteunt externe USB-opslagmedia van tot 2 TB in grootte, waardoor je ruimte voor gedownloade software en andere content aanzienlijk vergroot wordt. In ons klantenservicegedeelte vind je meer over compatibele USB-opslagmedia.

Het overzetten van je Mii-personages, Virtual Console- en WiiWare-spellen uit het Wii-winkelkanaal en bewaarde spelgegevens is ook heel gemakkelijk! Je hebt alleen beide systemen, toegang tot het internet en een SD-kaart met tenminste 512 MB aan vrije ruimte nodig. Om te ontdekken hoe je gegevens van Wii naar Wii U over kunt zetten, kun je in ons klantenservicegedeelte terecht.

De ouderlijk toezichtfuncties van Wii U maken het ook heel gemakkelijk om in te stellen welke gebruikers toegang tot welk soort content hebben. In andere woorden: contentbeperkingen kunnen ingesteld worden door elke individuele Wii-gebruikers, dus hoef je je nooit zorgen te maken of jongere gezinsleden misschien voor hun leeftijd ongeschikt materiaal te zien krijgen. Ontdek meer over ouderlijk toezicht voor Wii U in ons klantenservicegedeelte.

Hoewel alle voorgaande informatie allemaal erg nuttig is, moeten we vooral een van de belangrijkste onderdelen van Wii U niet vergeten: de spellen! Met Nintendo Land, New Super Mario Bros. U en een keur aan spellen van andere uitgevers, waaronder ZombiU, FIFA 13, Assassin's Creed III en Call of Duty: Black Ops II, zorgt de line-up van reeds verkrijgbare spellen ervoor dat je nooit zonder geweldige spellen om te spelen zit! Ga naar het spellengedeelte op de Wii U-site voor meer over deze en alle andere geweldige spellen voor Wii U. En Neem vooral een kijkje in de Nintendo eShop voor fantastische downloadbare spellen als Little Inferno, Trine 2: Director's Cut en Chasing Aurora.

Vergeet ook niet om je nieuwe spelsysteem bij Club Nintendo registreren! Hiermee verdien je sterren die je in kunt wisselen voor speciale beloningen, exclusief beschikbaar voor Club Nintendo-leden. Je kunt tevens je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo-account koppelen om sterren voor gedownloade spellen te ontvangen! Let op: registreren voor Club Nintendo is niet hetzelfde als registreren voor Nintendo Network Premium. Ga naar het Club Nintendo-gedeelte van de Wii U-site voor meer over Club Nintendo en het registreren van je Wii U.

Voor antwoorden op mogelijke vragen, naast alles over systeemupdates en meer, moet je zeker een bezoekje aan ons klantenservicegedeelte voor Wii U brengen. En als je ooit ergens niet uit mocht komen, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag, zodat jij, je familie en je vrienden zo snel mogelijk kunnen genieten van de spellen en mogelijkheden van Wii U!

*Registratie vereist. Algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing.