• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Heroes of Ruin


    15-06-2012

    Zorg dat je er als eerste bij bent voor Heroes of Ruin, een pakkende nieuwe actie-RPG voor Nintendo 3DS die vanaf vandaag in de winkel ligt. Waarom haal je niet meteen je voordeel uit de fantastische meerspeleropties om lokaal of online een groep te verzamelen en erop uit te trekken met tot drie andere spelers?

    In het spel is de heerser van de stad Nexus vervloekt en kan alleen jij de oplossing vinden. De beloning hiervoor is aanlokkelijk genoeg voor elk type personage dat je mocht kiezen. Kies uit vier verschillende helden en zie hoe ze zich ontwikkelen, afhankelijk van de keuzes die je maakt, tijdens je avontuur. Je kunt alleen spelen of een verbond stichten met andere spelers voor coöperatief spel waarbij je op elk moment kunt meedoen of stoppen. In beide gevallen zul je blijven spelen door de prachtige beelden,  de constant veranderende routes en ontmoetingen en het extra goud dat je verdient met het volbrengen van een missie.

    Met de mogelijkheden van het Nintendo 3DS-systeem kun je voorwerpen ruilen via StreetPass, de microfoon gebruiken voor voice chat in realtime en een jaar lang na release van het spel nieuwe dagelijkse uitdagingen downloaden. Laatstgenoemde feature laat je nieuwe beloningen vrijspelen, waardoor er altijd iets nieuws en spannends is om uit te proberen!

    Ga naar onze officiële spelpagina voor Heroes of Ruin voor meer informatie over wat het spel te bieden heeft en zorg dat je een bezoekje brengt aan de Heroes of Ruin-website, waar je een forum-account kun aanmaken, het laatste nieuws over het spel kunt lezen en nog veel meer!

    Heroes of Ruin ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.