Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Nintendo presents: New Style Boutique


16-11-2012

Doorzoek je kledingrekken, kies een paar mooie stukken uit en geef je klanten een nieuw uiterlijk dat ze nooit zullen vergeten in Nintendo presents: New Style Boutique, exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL. De personages en kleding komen echt tot leven als je ze in 3D bekijkt, zodat je elk detail van je fameuze kledingcombinaties kunt zien.

Begin als verkoopassistent en probeer de klanten zo goed mogelijk te helpen – als je aan hun eisen weet te voldoen en de winkeleigenaar tevreden houdt, kun jij uiteindelijk de baas worden en je eigen modieuze boutique runnen! Al snel beïnvloed je de stijl in de stad en staan klanten in de rij voor je hulp; met meer dan 12.000 voorwerpen om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden haast eindeloos. En het mooiste is dat je nu ook de mannen een handje kunt helpen en de nieuwste herenkleding kunt inslaan. Zo kan iedereen in je stad er stijlvol uitzien!

Doe mee aan prestigieuze modewedstrijden om prijzen te winnen, sla de laatste trends in, begin een online winkel en haal personages naar de echte wereld met AR-kaarten - er staan je bergen plezier te wachten!

Ga voor meer informatie naar onze officiële website van Nintendo presents: New Style Boutique.

Wil je een voorproefje van wat het spel allemaal te bieden heeft, download dan nu de gratis demo uit de Nintendo eShop en doe mee aan enkele superchique modewedstrijden – kies een model, creëer een look die gebaseerd is op een specifiek thema en stuur haar de catwalk op om je creaties aan de jury te tonen! In de Nintendo eShop kun je de demo eenvoudig downloaden op je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem downloaden. Of scan de onderstaande QR-code met je Nintendo 3DS-systeem om direct naar de downloadpagina te gaan. Activeer de camera's van je Nintendo 3DS-systeem door in het HOME-menu simpelweg op de L- of R-knop te drukken, en raak vervolgens het QR-codepictogram aan dat linksonder op het touchscreen verschijnt. Gebruik de camera's om de QR-code te lezen!

Nintendo Presents: New Style Boutique is nu beschikbaar in de Nintendo eShop, exclusief voor Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systemen.