Wii U Première – wedstrijd


14-11-2012

Maak kans op exclusieve toegang tot de première van de Wii U in Amsterdam, op donderdag 22 november van 19.30 – 23.00 uur!

Deze wedstrijd is afgelopen. Inzendingen worden niet meer behandeld.

Op 30 november ligt ons nieuwste spelsysteem Wii U in de winkels. Ben jij 18 jaar of ouder? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans om op 22 november Wii U zelf te ontdekken en een ongelooflijke avond te beleven! Ervaar de HD-beelden, de unieke mogelijkheden van een tweede schermbeleving met de Wii U GamePad en de vele spelervaringen die het apparaat te bieden heeft.

Beantwoord onderstaande vraag en mail je antwoord samen met je volledige gegevens (zie hieronder) naar prijsvraag@nintendo.nl.

Vertel ons wat jij bijzonder vindt aan Wii U en waarom jij toegang tot deze Première zou moeten winnen.

De 20, volgens ons, origineelste antwoorden worden beloond met een exclusief toegangsbewijs voor twee personen voor de Wii U Première. Ter info: de dresscode voor deze Première is ‘Black with a touch of Wii U Blue’

Stuur je e-mail uiterlijk 18 november 2012 naar prijsvraag@nintendo.nl. Vergeet daarbij niet de volgende gegevens te vermelden:

- Volledige naam, leeftijd en e-mailadres

Lees hier het wedstrijdreglement. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met dit wedstrijdreglement. Om deel te kunnen nemen aan onze wedstrijd moet je 18 jaar of ouder zijn.

De winnaars krijgen op maandag 19 november de details in hun mailbox. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.