• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Yoshi-speurtocht warmt spelers op voor lancering van Mario Tennis Open


    18-05-2012

    18 mei – In aanloop naar de lancering van Mario Tennis Open op 25 mei, begint binnenkort een grootschalige Yoshi-speurtocht. Tijdens deze speurtocht moeten deelnemers een aantal verschillend gekleurde Yoshi’s, waar je ook mee kunt spelen in Mario Tennis Open, vinden door het scannen van de bijbehorende QR-codes die de komende weken via diverse kanalen beschikbaar komen. De jacht begint met de zwarte Yoshi en witte Yoshi, maar er zullen er nog vele volgen, dus houd je ogen open.

    De verschillende Yoshi QR-codes worden op verschillende manieren en momenten uitgebracht, dus moet je goed blijven opletten om ze te vinden.

    De zwarte Yoshi wordt verspreid via de website van [N]Gamer: www.ngamer.nl, op een later moment gevolgd door de blauwe Yoshi en rode Yoshi.

    Mario Tennis Open zit boordevol toegankelijke tennisactie in Mario-stijl. Kies voor enkelspel of dubbelspel, speel tegen computergestuurde personages of andere spelers, en geniet van diverse speciale tennisvarianten, zoals Super Mario Tennis, Ringschieten en Ruimterally. Het spel is gemakkelijk te leren maar biedt volop diepgang en spelvarianten, dus raak je hiermee niet snel uitgemept.

    Naast de mogelijkheid om je eigen Mii-personage uit te rusten met nieuwe rackets, kleren en schoenen, zijn er 11 verschillende ondergronden die van invloed zijn op de hoek, snelheid en kracht waarmee de bal opstuit. Alle tennisbanen bevinden zich in bekende omgevingen uit de Mario-serie. Dankzij het touchscreen van je Nintendo 3DS kun je eenvoudig een keuze maken uit diverse klassieke tennisslagen, zoals een Topspin, Slice of Drop Shot.

    Mario Tennis Open maakt volop gebruik van de online-mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Je kunt via Nintendo Network zowel tegen willekeurige tegenstanders als tegen vrienden spelen, en dat laatste kan natuurlijk ook via draadloze communicatie. Afhankelijk van je prestaties in de Open Matches die je via Nintendo Network speelt, kun je ook toegang krijgen tot de klassementen en hier steeds hoger in stijgen. Online-wedstrijden plaatsen je tegenover andere spelers die ongeveer even goed zijn als jij; versla ze om in het klassement te stijgen!

    Houd voor meer informatie onze Mario Tennis Open-site en Twitter-feed @NintendoNL in de gaten!