• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Download vandaag de demo van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity!


    25-04-2013

    Om Pokémon fans nog enthousiaster te maken voor de komst van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity op 17 mei, kunnen bezitters van een Nintendo 3DS nu een demo van het spel downloaden om alvast een voorproefje te krijgen van de nieuwe, kerker verkennende actie. Kies één van de vijf verschillende Pokémon uit en ontdek een stukje van de wereld waar alleen Pokémon leven. Een wereld vol geweldige ervaringen en oneindig avontuur!

    Verken meer dan 20 spannende kerkers, tot de nok toe gevuld met allerlei soorten Pokémon, schatten en verrassingen! Niet alleen heeft elke kerker zijn eigen unieke kenmerken - de Pokémom die je er tegenkomt, het soort terrein en het aantal verdiepingen - maar de layout verandert elke keer dat je ze betreed, wat betekent dat je een oneindig aantal kerkers door kunt spelen! Naast de kerkers in het hoofdverhaal van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, kun je Magnagates - speciale doorgangen naar nieuwe unieke kerkers - ontdekken door de camera's aan de buitenkant van je Nintendo 3DS-systeem te gebruiken. 'Scan' ronde voorwerpen die je in de echte wereld vindt om een nieuwe poort te openen en daar te gaan waar geen andere Pokémon je ooit is voorgegaan!

    Om van deze gratis demo te genieten, ga je naar de Nintendo eShop om hem snel en direct naar je Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systeem te downloaden. Je kunt de QR Code hieronder scannen om direct naar de downloadpagina te gaan. Activeer de camera's van je Nintendo 3DS-systeem door in het HOME-menu op de L- of R-knop te drukken. Tik daarna het QR-icoon op de linkeronderkant van het touchscreen aan en gebruik de camera's om de QR Code te scannen!

    QR Code

    Ontdek nog meer over dit nieuwe Pokémon avontuur op de officiële Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity website. Bekijk ook de korte spannende tekenfilm op ons Nintendo 3DS YouTube kanaal om kennis te maken met deze wereld.

    Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is vanaf 17 mei 2013 verkrijgbaar in de winkels en als download in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.