• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe onderdelen komen naar StreetPass Mii-park voor Nintendo 3DS, via een systeemupdate


    20-06-2013

    20 juni 2013 – Nintendo heeft een downloadbare update voor Nintendo 3DS beschikbaar gesteld die nieuwe functies toevoegt aan onst draagbare spelsysteem. De update voegt onder andere de volgende functies toe:

    • Nintendo 3DS-bezitters kunnen de gelaatsuitdrukking veranderen die een Mii-personage toont wanneer hij of zij via StreetPass een ander Mii-personage ontmoet.
    • Nintendo 3DS-bezitters die de systeemupdate hebben geïnstalleerd kunnen via StreetPass Mii-park vier nieuwe StreetPass-spellen aanschaffen: Ruimtepolitie, Tuiniersplezier, Veldslag en Huiverhuis. Spellen kunnen separaat of alle vier tegelijk aangeschaft worden tegen gereduceerd tarief.
    • Ruimtepolitie is een zijwaartsscrollend ruimteschietspel waarin spelers vijanden onder vuur nemen met hulp van personages die via StreetPass elkaar hebben ontmoet. Tuniersplezier daagt spelers uit om een bloementuin te maken en hun planten te kruisen met de planten van bezoekers die ze via StreetPass hebben ontmoet. In Veldslag verzamelen spelers via StreetPass troepen voor gevechten met andere krijgsheren en voor het veroveren van de wereld. Huiverhuis laat spelers een huis met verschillende verdiepingen ontwerpen en verkennen. Dit kan door het gebruik van kaartonderdelen die gegeven zijn door eerder ontmoette spelers via StreetPass. Spelers kunnen cadeubonnen verdienen in deze vier extra spellen en die kunnen ingewisseld worden om nieuwe kostuums en hoofdeksels vrij te spelen.
    • Daarnaast wordt het binnen het HOME-menu mogelijk om voor de meeste downloadbare Nintendo 3DS- en Virtual Console-software op een SD-kaart een back-up voor bewaarde spelgegevens te maken.

    Download vandaag nog gratis de nieuwste systeemupdate voor je Nintendo 3DS om nieuwe functies toe te voegen aan StreetPass Mii-park en het HOME-menu.

    * De nieuwste systeemupdate breidt StreetPass Mii-park uit met de mogelijkheid vier nieuwe titels aan te schaffen als aanvullende content. Als de systeemupdate is geïnstalleerd, komt de optie om deze vier nieuwe spellen te downloaden direct beschikbaar in StreetPass Mii-park.