De officiële spelpagina van HarmoKnight staat nu online – neem een kijkje!


08-03-2013

Bereid je voor op een avontuur dat je geheid aan het swingen krijgt: HarmoKnight komt in maart naar de Nintendo 3DS. Alles wat je moet weten, is nu te vinden op de officiële spelpagina van HarmoKnight!

Bekijk de trailer om een idee te krijgen van de manier waarop HarmoKnight ritmische actie en platformelementen combineert in één spannende ervaring, en lees je vervolgens in over de verschillende speelstijlen en de personages waarmee je straks aan de slag mag. Zie hoe de spelstand "Fast Mode" een nog grotere uitdaging biedt voor experts op het gebied van ritmeactiespellen en waarom Pokémon-fans zich in hun handen mogen wrijven met het oog op enkele zeer speciale bonusgebieden. Als je er dan toch bent, pak dan ook meteen even een bureaubladachtergrond van HarmoKnight mee voor op je computer of mobiele apparaat, of download een cover voor je Facebook-pagina of kleurrijke, aanklikbare pictogrammen!

Ook vind je er fantastische achtergrondinformatie over de ontstaansgeschiedenis van HarmoKnight, dankzij het nieuwste Iwata vraagt-interview met GAME FREAK inc – de ontwikkelaar die met name bekendstaat om zijn werk aan de Pokémon-serie. Dit en nog veel meer vind je vanaf vandaag op de officiële spelpagina van HarmoKnight!

HarmoKnight zal nog in maart als download beschikbaar zijn via de Nintendo eShop, alleen voor de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.