Nu in de winkel en Nintendo eShop: Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate


08-03-2013

Trotseer de duisternis in het gloednieuwe draagbare griezelavontuur Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, nu verkrijgbaar voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Na het verslaan van de Lords of Shadow wordt Gabriel Belmont opnieuw geboren als Dracula - en alleen zijn afstammelingen kunnen hem stoppen! Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate combineert de klassieke zijwaarts scrollende platformactie van eerdere Castlevania-spellen met geavanceerde 3D-beelden voor een unieke ervaring. Begin een reis door duistere sferen met Trevor en Simon Belmont, en help deze helden hun familienaam te zuiveren. Verken Dracula's kasteel, ontdek krachtige voorwerpen om nieuwe vaardigheden te verdienen, en gebruik een diepgaand vechtsysteem om de wezens van de nacht te verslaan. Overwin reusachtige eindbazen en vecht je een weg naar het ultieme doel: de ondergang van Dracula!

Ontdek meer over dit spannende nieuwe vampieravontuur op de officiële website van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, of download de demo in de Nintendo eShop direct op je Nintendo 3DS en probeer het spel zelf!

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is nu verkrijgbaar als verpakt product in de winkels en als downloadbare software in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.