• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Krijg nieuwe vermommingen en voertuigen in LEGO City® Undercover: The Chase Begins!


    15-05-2013

    Fans van LEGO City® Undercover: The Chase Begins op Nintendo 3DS hebben nu nog meer manieren om van Chase McCains draagbare avontuur te genieten, dankzij een serie codes voor het spel die je nu op de officiële spelpagina vindt.

    Omdat Chase McCain bekendstaat als undercover-expert, is het vast geen verrassing dat vier van deze codes hem nieuwe vermommingen geven, waarmee hij kan rondwandelen door LEGO City. Trek het mimespelerkostuum aan en ren denkbeeldige rondjes rond de slechteriken, jaag ze angst aan met het zombiekostuum, laat je wapenrusting schitteren in de zon met het Spartaanse krijgerverkostuum of verschuil je tussen het gebladerte met het vrijbuiterskostuum. Er is ook nog een code voor het Riot-voertuig waarmee je door de straten kunt scheuren!

    Alle codes en instructies over hoe je ze gebruikt, vind je op de officiële spelpagina van LEGO City Undercover: The Chase Begins, dus breng die vandaag nog een bezoekje!

    Vergeet ook niet dat dit spel een van de selecte titels in onze Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen! is. Registreer dit spel en twee andere spellen die in aanmerking komen voor 30 juni 2013 bij Club Nintendo en je kun gratis beslag leggen op een downloadversie van een vierde spel uit het aanbod, in de Nintendo eShop! Ga voor meer informatie en de algemene voorwaarden naar de site voor de Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!.

    LEGO CITY Undercover: The Chase Begins is nu verkrijgbaar, zowel in de winkel als in de Nintendo eShop als downloadversie, alleen op Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.