• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: de downloadversie van Kid Icarus: Uprising!


    09-04-2014

    De tijd is rijp om het luchtruim te bestormen, want Kid Icarus: Uprising is nu beschikbaar als downloadversie in de Nintendo eShop op systemen in de Nintendo 3DS-familie! Met zijn mix van non-stop actie op de grond en in de lucht, en explosieve aanvallen op afstand en van dichtbij, deelt deze adembenemende shooter rake klappen uit, mede dankzij het unieke besturingssysteem en de goddelijke 3D-graphics!

    Trek als de op wraak gezinde engel Pit op de grond en in de lucht ten strijde tegen het leger van Medusa, de koningin van de onderwereld! Kies je wapen uit negen categorieën, variërend van knotsen tot kanonnen, en bepaal vervolgens hoe intens je het wilt hebben: hoe uitdagender, des te riskanter, maar ook des te lucratiever! In de spannende multiplayerstanden Light Versus Dark en Free-for-All voor maximaal zes vrienden zijn ontwijken, dashen, rammen en knallen de sleutels tot de overwinning!

    Het Kid Icarus: Uprising-pakket met AR-kaarten en standaard is nu ook apart verkrijgbaar in de Nintendo Online Store. Dit pakket bestaat uit achttien AR-kaarten - waaronder een paar dubbele die je met je vrienden kunt ruilen - en een Nintendo 3DS-standaard voor hogere precisie en meer comfort.

    Kid Icarus: Uprising is nu verkrijgbaar in de winkel en als download in de Nintendo eShop, exclusief voor systemen in de Nintendo 3DS-familie.