• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop: Nintendo Pocket Football Club


    17-04-2014

    Neem de leiding over je eigen voetbalteam en breng het naar de absolute top! Nintendo Pocket Football Club is nu exclusief beschikbaar in de Nintendo eShop voor systemen in de Nintendo 3DS-familie!

    In Nintendo Pocket Football Club ben jij de trainer van je eigen voetbalclub. Begin helemaal in de laagste divisies, laat je gelden vanaf de zijlijn en ga met je miniscule spelers voor de beker! Misschien groeien ze zelfs uit tot een team van wereldformaat!

    Je krijgt de totale controle over de tactiek van je team. Plan je aanpak, pas de formatie aan en schakel tijdens de wedstrijd over naar een andere strategie als het niet gaat zoals je voor ogen had. Tussen de wedstrijden door kun je de vaardigheden van je spelers verbeteren met Training Cards die je in wedstrijden hebt verkregen, nieuwe spelers scouten en je club naar eigen smaak aanpassen, zoals de kleur van het tenue, het logo en de naam van je voetballers. Ben je op een talent gestuit en wil je daar wel afstand van doen? Deel je sterspeler dan via de Friend Market!

    Zodra je je strategieën hebt geperfectioneerd, kun je in multiplayerwedstrijden via Local Play of Nintendo Network andere trainers uitdagen. En als je ergens onderweg StreetPass-gegevens met iemand deelt, kun je tegen zijn of haar team een wedstrijd spelen!

    Houd de onlinetoernooien in de gaten en neem het met jouw team op tegen andere trainers uit Europa. Het Welcome Cup-toernooi begint kort na de release van de game op 16 mei 2014 om 15:00 en loopt tot 1 juni 2014 om 23:59. Denk je dat jouw team hoge ogen kan gooien op de ranglijst? Als voorbereiding kun je het de komende maanden ook via SpotPass opnemen tegen internationale teams, en niet lang na de release van de game kun je ook je statistieken bekijken en je tegenstanders bestuderen op de Nintendo Pocket Football Club-statistiekenpagina!

    Nintendo Pocket Football Club is verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS.

    Tot 1 mei 2014 23:59 lokale tijd is dit spel verkrijgbaar voor een speciale releaseprijs! Kijk in de Nintendo eShop voor de actuele prijzen van downloadtitels.